Categorii

Produse noi

Evenimente

Analitic Laboratory si compania Syrris vă invită să participați în data de 21 Septembrie 2021 la un workshop online dedicat Chimiei în Flux!

Mai mult

ANALITIC LABORATORY organizeaza in data de 26 martie, la UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCURESTI, un seminar cu tema TEHNICI DE ANALIZA TERMICA SI CALORIMETRIE PENTRU STUDIUL PROBELOR AVANSATE SI DIFICILE CU APLICATIE IN METALURGIE SI BIOMATERIALE.

Mai mult
Vezi toate evenimentele

Noutati tehnice

Balantele OHAUS din seria Explorer au beneficiat de o imbunatatire de software, trecand la versiunea EX2.20. Aceasta versiune de software de control al balantelor ofera functionalitate imbunatatita simplificand masuratorile complexe din laboratoare prin adaugarea de noi moduri de lucru, prin cresterea numarului de inregistrari de date dar si prin modificarea sistemului de management al utilizatorilor.

Mai mult

SIGMA a dezvoltat un nou rotor, creat pentru a fi util in special in laboratoarele clinice si medicale. Este vorba despre un rotor swing-out, disponibil cu diverse adaptoare pentru tuburi de diferite dimensiuni. Acest rotor permite chiar si folosirea in aceasta centrifuga de mici dimensiuni a unor tuburi cu volum de 100 ml cu capac.

Mai mult
Vezi toate noutatile
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!