Categorii

Servicii

ANALITIC LABORATORY asigura furnizarea, instalarea si service-ul echipamentelor de laborator.

Suntem specializati in a rezolva solicitarile clientilor referitor la intretinere, reparatii, calificari. Obiectivul nostru este a va mentine aparatura de laborator in stare de functionare la parametrii declarati de producatori si a va oferi solutii pentru utilizarea lor cat mai eficienta.

Avand ingineri  specializati la firmele producatoare, firma Analitic Laboratory asigura servicii in garantie si post-garantie, calificari, servicii de intretinere preventiva si reparatii atat pentru echipamentele furnizate de noi cat si pentru alte echipamente din cadrul laboratorului dumneavoastra, garantand rezolvarea optima a problemelor aparute.

Interventia poate fi facuta in cadrul unui contract in care sunt stipulate timpul de interventie si costurile aferente, sau la cerere in baza unei comenzi, solicitarea Beneficiarului avand prioritate in cazul existentei unui contract de service.

Piesele de schimb necesare reparatiilor sunt aduse direct de la producatorii aparatelor ceeea ce garanteaza pretul scazut al acestora.

Calibrarea aparaturii de laborator si mai ales a mijloacelor de masurare reprezinta primul pas in reducerea erorilor ce intervin in procesul de analiza, firma Analitic Laboratory dispunand de echipamente etalonate de firme acreditate RENAR pentru a va aduce aparatura de laborator in parametrii nominali de functionare astfel incat sa va puteti asigura trasabilitatea rezultatelor.

Pentru domeniul farmaceutic si pentru cei care doresc verificarea bunei functionari si prevenirea functionarii defectuoase a aparaturii din dotare, Analitic Laboratory ofera servicii de calificare in conformitate cu cerintele sistemului de management al calitatii si in concordanta cu reglementarile GMP.

Personalul ce efectueaza calificari IQ/OQ/PQ este specializat la producatori pentru efectuarea testelor, documentatia de calificare putand fi definita de producatori sau intr-un format general ce respecta cerintele sistemului calitatii.

Firma Analitic Laboratory poate efectua calificari la urmatoarele tipuri de aparate:

-aparate pentru procese termice cu sau fara control de umiditate: etuve, incubatoare, camere climatice, autoclave-pentru acestea din urma testele efectuandu-se cu logger wireless

-aparate pentru determinarea parametrilor fizici ai tabletelor si a materiilor prime: aparate pentru dizolvare, dezagregare, friabilitate, duritate, densitate la pulberi, timpi de curgere; balante ,cantare

-aparate pentru determinarea parametrilor chimici: spectrofotometre, titratoare, pH-metre, conductometre, oxigenometre

11-DSCF055010-DSCF054609-DSCF054008-DSCF0530

07-DSCF052405-DSCF052004-DSCF051602-DSCF0511

14-DSCF055701-DSCF0506

 

 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!