Categorii

Noutati

Analitic Laboratory si compania Syrris vă invită să participați în data de 21 Septembrie 2021 la un workshop online dedicat Chimiei în Flux!

Mai mult

ANALITIC LABORATORY organizeaza in data de 26 martie, la UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCURESTI, un seminar cu tema TEHNICI DE ANALIZA TERMICA SI CALORIMETRIE PENTRU STUDIUL PROBELOR AVANSATE SI DIFICILE CU APLICATIE IN METALURGIE SI BIOMATERIALE.

Mai mult

ANALITIC LABORATORY si THALES NANO organizeaza in data de 20.06.2018 un seminar dedicat reactoarelor catalitice si aplicatiilor acestora. Eveniment gazduit de INCDTIM Cluj-Napoca.

Mai mult

ANALITIC LABORATORY organizează la Cluj Napoca un seminar cu tema TEHNICI ȘI INSTRUMENTAȚIE DE ANALIZĂ TERMICĂ ȘI CALORIMETRIE PENTRU CARACTERIZAREA PROBELOR DE INTERES ÎN INDUSTRIA FARMACEUTICĂ ȘI MEDICINĂ. Vă așteptăm!

Mai mult

ANALITIC LABORATORY si THALES NANO organizeaza in data de 10.05.2018 un seminar dedicat reactoarelor catalitice si aplicatiilor acestora. Eveniment gazduit de Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Mai mult

ANALITIC LABORATORY reia seria de seminarii dedicate Chimiei in Flux. De aceasta data evenimentul este organizat la Cluj-Napoca, in data de 24 Mai 2017, la ITIM Cluj, Sala de Conferinte, intre 10.00 si 16.00. Va asteptam!

Mai mult

Va asteptam la Facultatea de Farmacie din Iasi, in data de 26 mai 2016 la un seminar cu tema “TEHNICI SI INSTRUMENTATIE DE ANALIZA TERMICA SI CALORIMETRIE PENTRU CARACTERIZAREA PROBELOR DE INTERES IN FARMACEUTICA SI MEDICINA”

Mai mult

ANALITIC LABORATORY organizeaza un seminar gratuit de analiza termica si calorimetrie, in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, in data de 24 mai 2016.

Mai mult

Va asteptam la un Workshop de Microfluidica in data de 20 aprilie 2016, la Targoviste, organizat impreuna cu DOLOMITE.

Mai mult

ANALITIC LABORATORY si SYRISS reiau sesiunea de seminarii dedicate chimiei in flux. O prima intalnire va avea loc pe 19 aprilie 2016.

Mai mult
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!