Categorii

Despre noi

Infiintata in anul 2003, firma ANALITIC LABORATORY a dobandit in timp, prin profesionalismul si seriozitatea echipei sale, un portofoliu apreciabil de clienti din cele mai variate domenii de activitate.

Politica firmei noastre de a oferi echipamente profesionale ale unor producatori de top din sfera aparaturii de laborator la preturi competitive si servicii de cea mai buna calitate ne obliga, zi de zi, sa ne adaptam la cerintele pietei si sa gasim solutii cat mai avantajoase pentru clientii nostri.

In acest sens, ANALITIC LABORATORY a implementat si mentine un sistem al calitatii ISO 9001:2015 care constituie un cadru organizatoric adecvat realizarii pe termen mediu si lung a politicii si obiectivelor firmei.

Castigarea, dar mai ales mentinerea increderii colaboratorilor nostri, ne indeamna la o prezenta constanta si activa pe piata, pentru a cunoaste si rezolva in timp util toate solicitarile. O echipa tanara si dinamica de chimisti, bio-chimisti, fizicieni si electronisti, dornici de afirmare, scolarizati si certificati de firmele producatoare de aparatura de laborator, sunt oricand gata sa va raspunda la toate problemele tehnice.

Colaborarea eficienta cu dumneavoastra, schimbul de experienta dobandita din practica de laborator va conduce cu siguranta la folosirea cat mai eficienta a fiecarui echipament si la dezvoltarea unor metode noi de lucru din care toti vor avea de castigat.

ANALITIC LABORATORY asigura transport gratuit, instalari si instruiri la sediul beneficiarului, service in garantie si post-garantie, validari si calificari ale echipamentelor in conformitate cu standardele europene. Firma noastra este reprezentant exclusiv in Romania al companiilor ATAGO – Japonia (refractometre si polarimetre), SYRISS – Marea Britanie (reactoare continue si discontinue), PHARMATEST – Germania (echipamente profesionale de laborator pentru testarea produselor farmaceutice), SETARAM – Franta (aparate si echipamente pentru analiza termica si calorimetrie).

Suntem reprezentanti autorizati ai multor firme de renume producatoare de aparatura de laborator: IKA WERKE, SIGMA ZENTRIFUGEN, SMEG, OHAUS, KRUSS, BMT, ELMA, FASTER, MEMMERT, FUNKE GERBER, GFL, HMC- Europe, JULABO, PHILIPP KIRSCH GmbH, NABERTHERM, SI ANALYTICS, VELP SCIENTIFICA, TALASSI, WLD-TEC, HIRSCHMANN, INTERSCIENCE, HIELSCHER, ARALAB, MARTIN CHRIST, RAYPA – vindem, instalam si asiguram service in garantie si postgarantie.

Principalii beneficiari ai echipamentelor comercializate de firma noastra activeaza in Industria Farmaceutica, Industria Alimentara, Industria Chimica, Industria Petrochimica, Invatamant, Sanatate, Protectia Mediului, Agricultura.

Satisfactia dumneavoastra reprezinta scopul nostru.

Obiectivele noastre sunt:

– sa satisfacem toate cerintele clientilor nostri;
– sa promovam pe piata de aparatura de laborator din Romania standardul European de calitate;
– sa imbunatatim calificarea echipei noastre pentru a furniza cele mai bune servicii.

Misiunea noastra este sa oferim un pachet complet de produse si servicii pentru toate pietele in care operam pentru a asigura o solutie totala care sa satisfaca cerintele clientului.

 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!