Categorii

Upgrade software balante Explorer, Ohaus

Balantele OHAUS din seria Explorer au beneficiat de o imbunatatire de software, trecand la versiunea EX2.20. Aceasta versiune de software de control al balantelor ofera functionalitate imbunatatita simplificand masuratorile complexe din laboratoare prin adaugarea de noi moduri de lucru, prin cresterea numarului de inregistrari de date dar si prin modificarea sistemului de management al utilizatorilor.

Concret, balantele seriilor Explorer permit utilizatorilor sa fie alocati in 1 din cele 4  grupuri preexistente cu diferite niveluri de acces: se creaza peste 110 conturi cu protectie cu parola configurabila. Se creste astfel nivelul de securitate si permite ca balantele Ohaus sa fie folosite in medii de lucru cu mai multi utilizatori si asigura protectie modificarilor neautorizate in setarea balantei. Util in mod deosebit in industria farmaceutica.

Sistemul de software al balantelor EXPLORER permite de acum inregistrarea modificarilor in setarile balantei, in calibrare si in rezultatele tiparite, datele de acces ale utilizatorilor, campuri GMP/GLP, iar aceste inregistrari se pot transfera ca fisier PDF si salvate pe un stick USB. Se pot memora pana la 5000 de evenimente.

Este prevazut un test de repetabilitate integrat care include un ghid pentru determinarea greutatii minime si un mod de aplicatie Fill Weight Variation.

Toate aceste performante imbunatatite fac ca balantele EXPLORER analitice sau de precizie  sa fie folosite in cele mai sofisticate laboratoare furnizand masuratori precise si reproductibile intr-un mediu controlat si sigur.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!