Categorii

FIWE Advance – complet automat

Descarca brosura

FIWE Advance este un analizor complet automat pentru determinare de fibra cruda.

Rezultatele precise si reproductibile sunt ceea ce oamenii de stiinta din industria hranei pentru animale cauta pentru a face determinari de fibre conform cerintelor necesare in etichetarea produselor si controlul calitatii.

FIWE Advance automatizeaza pasii de digestie, spalare si filtrare garantand rezultate consistente pentru determinari conform metodei Weende sau Van Soest NDF, ADF si ADL.

Echipamentul furnizeaza rezultate precise care sunt mereu in concordanta cu metodele oficiale ISO si AOAC atat pentru fibra bruta cat si pentru fibrele insolubile in detergent.

Pentru determinarile cu FIWE Advance se folosesc creuzete in care au loc totae fazele de extractie, digestie, spalare si filtrare, precum si fazele de cantarire si calcinare, eliminandu-se astfel riscul de erori.

FIWE Advance salveaza timp pretios pentru operator, reduce costurile de operare si creste productivitatea in laborator. Sunt necesare doar 2 minute din timpul operatorului comparativ cu aprox. 50 minute pentru o solutie semiautomata de determinare a fibrei.

Nu mai este nevoie de preincalzirea si turnarea reactivilor in coloane, de controlul temperaturii pentru fierberea adecvata sau de controlul filtrarii. Cu FIWE Advance toate aceste operatii sunt automate si, datorita conectivitatii in cloud cu ajutorul ERMES (disponibil optional), utilizatorul este informat in permanenta cu notificari imediate.

Echipamentul este prevazut cu ecran tactil de 7 inch si o interfata de operare usoara care face operarea simpla si smart. Are preinstalate metode de lucru dezvoltate de Velp in concordanta cu metodele oficiale. Utilizatorul isi poate crea propriile metode de lucru si le poate salva ca favorite pentru a creste viteza de lucru.

FIWE Advance are 3 porturi USB si permite conectarea cititoarelor de coduri de bare pentru facilitarea introducerii datelor si evitarea erorilor de transcriere. Conectarea balantei va face transferul datelor si calcularea rezulatelor mult mai usoare.

Determinarea de fibre cu FIWE Advance este sigura – toti reactivii necesari sunt stocati in recipiente de sticla dedicate localizate in interiorul instrumentului. Acesta preincalzeste, distribuie si colecteaza reactivii fierbinti, astfel incat este eliminat riscul manipularii acestora de catre operator.

Un sistem de LED-uri semnalizeaza coloanele active si faciliteaza detectarea reziduurilor.

FIWE Advance este creat pentru a lucra complet automat si nesupravegheat si are posibilitatea de a fi conectat, monitorizat si controlat din cloud de catre utilizator de oriunde s-ar afla, la orice ora, cu ajutorul platformei optionale VELP Ermes/ Velp Ermes este disponibil pentru PC, tableta sau telefoane inteligente.

Caracteristici tehnice:

Numar de probe Pana la 6 probe procesate individual
Capacitate zilnica de procesare Pana la 36 probe (fibra bruta/metoda Weende)

Pana la 60 de probe (alte metode)

Afisaj Ecran tactil 7”
Cantitate de proba 0.5 – 3 g
Domeniu de masura 0.1 – 100%
Repetabilitate ±1% relativ la 5-30% cantitate de fibra
Iluminare LED care arata pozitiile active
Incalzirea si distributia reactivilor Automata
Timp preincalzire reactivi 5-7 minute
Timp de la temperatura de preincalzire pana la fierbere 5-10 minute
Conectivitate Cloud via LAN sau USB Wi-Fi adapter (accesoriu)
Interfete 3xUSB (balanta, cititor de cod de bare, mouse, USB stick, USB Wi-Fi adapter), Ethernet (PC)
Calculare rezultate Automat, arhiva pentru memorie de date
Librarie de metode 5 metode standard + 30 metode personalizabile de catre operator
Consum de apa De la 1,0 L/min
Dimensiuni (LxAxH) 735x420x666 mm
Greutate 57 kg
Consum 2100W
Alimentare 230V / 50Hz

 

 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!