Categorii

pHmetru portabil PAL-pH

Descarca brosura
Producator

La pH-metrele convenționale, electrodul de sticlă are dezavanatjul că se poate se rupe/sparge ușor, necesitând o manipulare delicată. ATAGO a reușit pentru PAL-pH să dezvolte un electrod de sticlă durabil, care să reziste la sarcini mari. În diverse domenii, precum și în zonele de producție a alimentelor, riscul de contaminare și de rănire poate fi redus, fiind utilizat zilnic fără ezitare. De asemenea, electrodul nu necesită o soluție de stocare.

PAL-pH poate măsura pH-ul cu doar 0,6 ml de probă, iar timpul de măsurare este de 3 secunde. Nu este necesar să pregătiți un pahar pentru a ține proba, iar problemele de pregătire și curățare pot fi omise. Desigur, nu este nevoie să achiziționați un volum mare de standarde de calibrare.

Este un pHmetru cu clasă de protecție IP65 care poate fi „spălat” sub apă curentă de la robinet. Majoritatea pHmetrelor convenționale necesită o atenție sporită la spălare în funcție de forma senzorului, dar PAL-pH este ușor de spălat deoarece unitatea de măsurare este complet plană și probele pot fi șterse cu ușurință. PAL-pH este ușor de întreținut și curățat, astfel încât contaminarea poate fi evitată.

Lichidul intern al electrodului (electrolitul), KCl, este inseparabil de pH-metru. pH-metrele obișnuite sunt proiectate astfel încât KCl să curgă puțin câte puțin și va trebui înlocuit și umplut în mod regulat pe măsură ce curge. Cu PAL-pH, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la epuizarea KCl.

100 de date măsurate pot fi transferate wireless prin simpla atingere a cititorului NFC conectat la smartphone sau PC. Puteți preveni erorile și omiterea notării valorilor măsurate.

Probele semisolide și vâscoase precum gem, jeleu, iaurt, pastă de fasole, ciocolată, ketchup de roșii, condimente, aluat de pâine, șampon, detergent etc. pot fi măsurate stabil.

Funcționarea este simplă, necesitând doar o cantitate mică de eșantion.

Poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, cum ar fi alimente și băuturi, sol, ulei solubil în apă folosit la prelucrarea prin tăiere , lichid alcalin de curățat și multe altele!

Model PAL-pH
Cod 4311
Domeniu de măsură pH0.00~14.00
Rezoluție pH0.01
Acuratețe pH±0.10
Calibrare Calibrare în trei puncte: 4.01, 6.86, 9.18.
Calibrare în trei puncte: 4.01, 7.00, 10.01.
Compensare cu temepratura Pe domeniul 10 – 40゚C
Volum de probă 0.6mL
Alimentare 2 baterii alcaline AAA

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!