Categorii

DIST-3

Descarca brosura
Producator

Aparatul de testare a dezintegrarii cu trei cosuri model DIST-3, ofera alternativa cea mai buna din punct de vedere eficienta/cost. Instrumentul este in conformitate cu toate normele farmacopeelor actuale USP si EP.

DIST 3 este folosit pentru testarea manuala a timpului de dezintegrare pentru tablete, capsule sau alte forme de dozare solida. Toate cele trei cosuri de dezintegrare sunt suspendate pornind de la un brat comun care este atasat la un acelasi motor de propulsare. Toate cele trei couri sunt operate simultan. Instrumentul prezinta urmatoarele avantaje:

  • Operare silentioasa;
  • Miscare fara vibratii, inaltimea loviturii este setata la 55mm si 30 lovituri/minut;
  • Numarul de lovituri poate fi reglat de utilizator;
  • Afisaj digital al timpului de testare ramasa si functie “auto stop” la finalul testarii;
  • Timpul de testare preselectabil intre 1 secunda si 24 de ore;
  • Cosuri interschimbabile pentru versiunea “B” a aparatului (marimea tubului – 30mm) conform farmacopeelor USP si EP.

Un motor de 24 V DC misca usor cosul in sus si in jos pe o dostanta de 55 mm(pe fiecare sens), de 30 de ori pe minut. La fiecare 2 secunde ritmul loviturilor este auto reglat; inaltimea loviturii este presetata de un mecanism excentric. Cosul care tine tuburile de sticla si discurile este plasat intr-un suport de otel inox si mutat usor in mediul de testare. In functie de procedura de operare testul este fie oprit automat daca timpul presetat a expirat sau daca utilizatorul a abandonat testul. Cosul se opreste intotdeauna la cea mai inalta pozitie mecanica a sa.

Afisajul LED digital arata timpul de testare trecut; folosind tasta “recall” de pe tastatura se poate afisa orice timp presetat.

Un boiler termostatat incorporat incalzeste apa in interiorul baii de plexiglas pana la 37oC. Pentru a circula apa in interiorul baii la o viteza de aprox. 1,4l/min se foloseste o pompa puternica. Temperatura preselectata este automat reglata de un senzor de control incorporat. Un al doilea senzor este folosit ca mecanism de siguranta care opreste boilerul daca temperatura creste peste 55oC. Instrumentul este prevazut si cu un mecanism de protectie la supratemperatura.

Temperatura baii poate fi reglata intre 30oC si 40oC. Temperatura mediului de testare poate fi verificata in orice moment cu ajutorul unui termometru. Cosul standard este livrat cu 6 tuburi de sticla si 6 discuri de plastic. Optional, cosul pentru 3 tuburi (pentru versiunea B a aparatului) poate fi folosit fara alte modificari ulterioare.

 Date tehnice

Model DisT 3
Display LED
Tastaura Taste
Numar pozitii 3  pozitii pe acelasi suport
Frecventa de lovire 30 /minut
Acuratete ± 1  lovitura
Inaltime de ridicare 55 mm
Acuratetea ± 1 mm
Termostat incorporat , tub de incalzire de 1000 W  si pompa de circulatie, 2 senzori digitali

Protectie de supraincalzire,  reglabila intre 30° si 40° C

Acuratete ± 0.5° C
Greutate neta aprox. 15 kg
Greutate totala aprox. 21 kg
Ambalare aprox. 70 x 50 x 50 cm

Instrumentul vine complet echipat si include documentatie IQ/OQ.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!