Categorii

WG-30

Descarca brosura
Producator

Granulator umed ce opereaza conform principiului rotorului oscilant prin comprimarea masei umectate printr-o sita din inox cu ochiuri de marime predeterminate. Mai tarziu, granulele formate pot fi colectate, uscate, si, daca este necesar, zdrobite. Granulatorul WG-30 este destinate productiei de granule in marimi diferite pornind de la pulberi umectate. Poate fi de asemenea utilizat pentru reducerea masei uscate sau pentru reprocesarea tabletelor rejectate utilizand site cu ochiuri mari.

Mod de operare

Doua suruburi cu cap moletat sunt incorporate pentru a permite operatorului sa aplice o tensiune egala in toate zonele sitei in timpul contactului cu rortul oscilant. Rotorul oscilant din inox, de inalta calitate, azre 4 lame. Rotorul poate fi indepartat cu usurinta pentru a fi curatat, utilizand cele 2 rotite din fata aparatului.

Rotorul oscilant are un unghi de oscilatie de 90°. WG-30 este prevazut cu doua site standard: d = 1.0 mm si respectiv 1.6 mm. Alte site cu marimi diferite sunt disponibile optional si pot fi inlocuite oricand datorita proiectarii prietenoase.

Granulatorul WG-30 poate fi atasat direct la UAM Motorul cu Actionare Universala pentru o ajustare fina si continua a vitezei. Toate partile in contact cu proba sunt realizate din materiale conform GMP si pot fi sterilizate conform GMP.

 

Caracteristici

Versatile in aplicatii Umed/Uscat

Puternic & compact

Conform GMP

 

Avantaje

Utilizat pentru granulatie uda si limitat uscata

O buna solutie pentru cercetare & dezvoltare si productie in serie mica

Rezistent la coroziune, parti in contact cu proba in grad medical si alimentar

Aplicatii si specificatii tehnice

Parametru Specificatie
Principiu de operare Granulare prin rotor oscilant, trecere prin site
Domeniu de procese »      Granulatie uda a pulberilor umectate (solid/lichid)

»      Granulatie uscata a materialelor moi tabletate sau vrac, pelete sau granule respinse la controlul de calitate (solid)

Caracteristicile probei initiale »      Pulberi umectate, paste si aluaturi

»      Vracuri si tablete moi

»      granule si tablete respinse la controlul de calitate

Domeniul de aplicatii Farmaceutice, medicina alternativa si fitoterapie, produse chimice si de finete, alimente, ciment si ceramica, cosmetic si detergenti, vopseluri si pigmenti.
Capacitatea de operare Pana la 25 kg/h in functie de proprietatile probei de alimentare si de parametrii instrumentului si de process.
Frecventa de oscilatie 100 – 900 Min-1
Masuri de siguranta Capac de siguranta din plexiglass
Dimensiunile instrumentului Aprox. 480 x 800 x 680 mm (latime x adancime x inaltime)

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!