Categorii

TAC 500 AS

Descarca brosura
Producator

Evaluarea sigurantei proceselor

La sinteza unor cantitati mai mari sau mai mici, este necesara evaluarea riscurilor de presiune si temperature pentru fiecare etapa a procesului si pentru fiecare compus implicat. Calorimetria de screening este utilizata in etapele timpurii ale studiilor de siguranta a proceselor. Calorimetria cu accelerarea vitezei de reactie simuleaza conditiile adiabatice: scenariul “in cel mai rau caz”, dar este chiar realistic pentru instalatiile de mare capacitate.

TAC 500 AS

Pentru masurarea temperaturilor si presiunilor de descompunere.

Solutie convenabila si accesibila pentru testari adiabate

TAC-500 AS este un Calorimetru cu Viteza Accelerata. Acestea sunt instrumente dedicate studiului reactiilor in conditii adiabate (fara pierderi de caldura).

TAC-500 AS este un minutios cercetator al descompunerii probei in timp ce creste temperatura in trepte. Este echipat cu celule si senzori rezistente la presiune.

 

De ce este unic?

·         Viteza mare de detectie

Acuratete buna de masurare chiar la factori phi scazuti.

·         Temperatura joasa de pornire

Prag de detectie

·         Instrument practic pentru masa

Design compact pentru eficientizarea spatiului in laborator

·         Usor de utilizat

Un bun raport intre timpul de utilizare si timpul de mentenanta

·         Accesibil ca pret

Instrument si piese de schimb

 

Aplicatii

Conditiile adiabatice sunt destul de realiste pentru vase din instalatiile mari cu pierderi de caldura mici dar constante. Intrucat TAC-500 AS se preteaza aplicatiilor de siguranta a procesului, apar intrebari cum ar fi: ce temperatura ar putea fi atinsa daca se pierde controlul reactorului? Cat de repede se poate atinge aceasta temperature? Exista riscuri suplimentare legate de cresterea presiunii in interiorul vasului?

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!