Categorii

Refractometru de laborator, automat, model RX 7000α

Descarca brosura
Producator

RX-7000α este un refractometru digital automat prevazut cu un modul termic Peltier ce controleaza temperatura, cu un domeniu de masura a indicelui de refractie de pana la 1.7000. Poate masura indicele de refractie si valoarea Brix.

Este instrumentul ideal pentru analiza uleiurilor si grasimilor cu punct de topire mare, a solventilor organici sau a altor produse cu indice de refarctie mare.

· Masuratorile incep automat dupa ce proba a ajuns la temperatura dorita

· Indicele de refractie si valoarea Brix sunt afisate imediat

· Aparatul afiseaza pentru domeniul de control ales

· Pot fi introduse 60 scale de catre utilizator

· Pot fi rechemate ultimele 30 masuratori

Model RX-7000 a
Cod 3262
Domeniu de masura Brix 0,0 – 100,0% (cu compensare automata a temperaturii pe domeniul 5 – 70oC)

I.R. 1.3250 – 1.7000

Diviziuni scala Brix 0,1% /0,01% prin selectare

 

I.R. 0,0001/0,0001 prin selectare

Acuratete I.R. ± 0,00001 (lichide transparente)

Brix ± 0,1% (lichide transparente)

Compensare a temp. Automat, pe domeniul 5 – 700 C
Moduri de lucru MODE 1 – afiseaza valoarea masurata dupa ce proba a atins temeperatura setata

MODE 2 – masoara indicele de refractie si temperatura la intervale fixe si afiseaza valorile estimate la temperatura setata

MODE 3 – Modulul de control termic Peltier poate fi oprit. Fara control al temperaturii, valoarea masurata este afisata in 4 secunde dupa ce se apasa tasta START

MODE S – afiseaza valoarea masurata imediat ce se atinge un anumit nivel de stabilitate a probei

Temp. mediului 5 – 400C, RH max 90%
Display Dot matrix LCD, 320 x 249 dots)
Sursa de lumina pt mas. LED
Terminal iesire RS 232 pentru PC sau imprimanta digitala (optional)
Alimentare Adaptor AC
Consum putere 75VA
Dimensiuni 37 x 26 x 14cm
Greutate 9 Kg

Accesorii disponibile: imprimanta, palnie speciala pentru prisma, prisma plata din metal sau rasina pentru analiza substantelor volatile

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!