Categorii

Refractometru cu imersie PAN-1

Descarca brosura
Producator

PAN-1 este un refractometru digital pentru imersie cu ajutorul caruia se poate monitoriza concentratia diferitelor solutii in care este imersat. In acest fel, orice modificare de concentratie este vizualizata in timp real.

 

Aplicatii: industria alimentara, pentru citire Brix la lichide de curatare apoase sau lichide folosite in industria prelucrarii metalelor.

 

Pentru instalare nu este necesar niciun alt echipament suplimentar. Refractometrul se monteaza simplu pe marginea rezervorului cu ajutorul unei cleme de prindere. Citirile de concentratie ale substantei in care este imersat refractometrul se efectueaza continuu, in timp real si sunt ideale pentru orice tip de lichid, de la lichide de curatare sau cele folosite in industria prelucrarii metalelor pana la bauturi recoritoare. Citirile se actualizeaza la fiecare 30 de secunde, cu schimbare intre Brix si temperatura, afisindu-se valoarea brix, temperatura, valoarea brix, samd.

 

Refractometrul are o constructie durabila, partea care este imersata in lichid fiind realizata din inox 316. Prezinta un afisaj LCD.

 

Instrumentul masoara indicele de refractie al unui lichid si afiseaza valoarea convertita in “Brix”, care este o masura procentuala a continutului de zaharuri in apa. Concentratia unei substante, alta decat zaharul poate fi calculata creind un tabel de converise al concentratiei dorite % si corespondentul Brix%. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.

 

Instrumentul este realizat in conformitate cu normele GLP, GMP, HACCP.

 

Specificatii tehnice :

Domeniu de masura Brix 0,0 – 42,0%Temperatura 10,0 – 99,9oC
Rezolutie Brix 0,1%Temperatura 0,1oC
Precizie de masurare Brix ±0,2%Temperatura ±0,5oC
Temperatura de masurare 10 – 95oC
Clasa de protectie Partea imersata IP67Afisaj IP65
Dimensiuni si greutate 80 x 300 x 72 mm (WxLxH)610 g
Timp de viata baterii 2luni (cand se folosesc baterii alcaline)
Alimetare 1 baterie alcalina marime DCompatibil cu LSD NiMH
Temperatura ambientala 10 – 45oC

 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!