Categorii

PTZ S

Descarca brosura
Producator

Testerul manual de dezintegrare PTZ S este realizat in conformitate cu farmacopeele recente USP <701> si EP <2.9.1>. Testerul de dezintegrare este un instrument complet echipat, include un timer digital electronic si un termostat reglabil al baii. Poate fi utilizat pentru testarea timpului de dezintegrare al tabletelor, comprimatelor filmate, capsulelor si a altor forme solide de dozaj. Pentru probe cu diametru mai mare (USP<2040>, EP<2.9.1.2>) sunt disponibile cosuri cu 3 pozitii.

Introduceti o tableta in fiecare tub din interiorul cosului si asezati discul deasupra. Acum puteti, fie programa o perioada de timp nominala de dezintegrare, dupa care PTZ S se opreste automat sau puteti controla visual procesul de dezintegrare si opri timer-ul de indata ce toate probele au fost dezintegrate.

In cazul in care trebuie sa procesati simultan mai mult de 1 lot, puteti utiliza Testerul DIST3, ce permite operarea in 3 cosuri simultan.

PTZ-S este un instrument de testare cu un singur cos, carcasa din inox, echipat in conformitate cu Farmacopeea USP/EP. Un timer digital este utilizat pentru a introduce perioada de timp pentru testare, intre 1 secunda – 59h, 59 min, 59 sec.

La incheierea fiecarei perioade de timp pre-setate, instrumentul se opreste si cosul este mentinut in pozitia sa superioara. Timpul de dezintegrare este afisat pe display-ul LED al echipamentului. Un sistem de incalzire incorporat, alcatuit dintr-o pompa de circulare silentioasa si un dispozitiv de incalzire cu protectie la supra-incalzire, este utilizat pentru a pre-incalzi apa din baia de apa Plexiglas. Un termometru este utilizat pentru a verifica baia si temperatura mediului. Temperatura baii este reglabila in etape, prin intermediul unui potentiometru, in domeniul 30 – 45°C.

–      Perioada de timp reglabila pentru dezintegrare, intre 1 s – 59h, 59 m, 59 s

–      Numar statii de testare: 1 cos

–      Temperatura baii reglabila in etape: 30.0 – 45.0°C

–      Precizie: ± 0.5°C

–      Numar batai: 30 ± 1 per minut

Instrumentul este in stricta conformitate cu normele valide EEC pentru EMC si CE si cerintele pentru siguranta DIN EN61010-ICE 1010.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!