Categorii

PTZ-AUTO

Descarca brosura
Producator

Aparatele de testare a dezintegrarii PTZ AUTO sunt echipate in deplina concordanta cu cerintele farmacopeei USP si EP. Instrumentele prezinta ecran LCD si tastatura alfanumerica pentru editarea datelor si informatiilor testului, precum timpul de dezintegrare pentru fiecare post de lucru, temperatura baii si a mediului. Timpul total de testare pentru fiecare post de lucru este afisat la sfarsitul testului. Este afisata totodata si interventia operatorului pentru a opri desfasurarea unui test. Tiparirea timpilor individuali de dezintegrare ai fiecarei probe se face prin simpla apasare a tastei corespunzatoare postului de lucru atunci cand se detecteaza vizual dezintegrarea probei. Toate aceste informatii pot fi tiparite ca un raport de testare atunci cand se leaga o imprimanta la instrument prin intermediul portului paralel.

Sistemul de incalzire integrat foloseste o pompa de circulatie silentioasa si un boiler pentru preincalzirea baii de apa in domeniul 25-45oC; temperatura actuala a baii este permanent afisata si masurata de o sonda externa de temperatura. Protectia la supraincalzire asigura inchiderea automata a pompe si boiler-ului in cazul in care nu se mai detecteaza debit de apa. Un sistem de siguranta incorporat care include un senzor de detectie la supraincalzire, un intrerupator termic si o siguranta termica inchide incalzirea cand temperatura depaseste 60oC sau max. 95oC la boiler.

Pentru curatarea si intretinerea usoara, baia de Plexiglas poate fi indepartata. Mecanismul digital de control al lovirii este reglat automat pentru a furniza cele 30 lovituri pe minut la fiecare post de lucru specificate in farmacopeea USP/EP. La finalul testarii, fiecare cos este complet indepartat din mediul de testare. Aceasta caracteristica este folositoare daca este necesara schimbarea mediului de testare.

Sistemele de dezintegrare PTZ AUTO pot fi imbunatatite in orice moment prin upgrade la un sistem complet automat de dezintegrare, care detecteaza automat timpul de dezintegrare folosind cosulete de testare PT-MKT. La finalul testarii se poate tipari un raport de testare care arata timpul de dezintegrare minim si maxim, statistica precum si temperatura baii si a mediului, frecventa loviturilor si datele de identificare pentru fiecare proba si fiecare post de lucru.

Caracteristici

  • Tastatura alfa – numerica
  • Display LCD 8×8 cm
  • Monitorizare OQ/PQ
  • Informatii cu privire la proba si la test – pana la 16 metode
  • Printare raport la finalul testului
  • ABS – Auto-Basket-Stop  printr-o simpla apasare de buton
  • TSC – Thermostat Safety Control (include intrerupator termic, siguranta termica, intrerupator de presiune, senzor de siguranta digital)
  • Interfata RS-232 si port paralel pentru imprimanta
  • Sistem de ridicare a cosului incorporat pentru fiecare post de testare
  • Upgrade usor la varianta complet automata PTZ AUTO EZ

Date tehnice:

Model PTZ Auto 1 / PTZ AUTO 2 / PTZ AUTO 3 / PTZ AUTO 4
Display LCD 8 x 8 cm
Tastatura alfa-numerica  cu butoane si functii
Informatii OQ timp programabil de efectuare a testului OQ
Securizare parola de protectie a instrumentului si a testelor de validare
Timp de testare timp programabil de la 1 sec pana 59h, 59m, 59s
Posturi de testare 1, 2, 3 sau 4 posturi, controlabile individual
Termostat se poate seta temperatura  din baia de apa in domeniul 30.0 – 45.0° C,  protectie de supratemperatura
Acuratete ± 0.3° C
Frecventa de lovire 30 de lovituri per minut
Acuratetea ± 1 lovitura
Inaltimea de lovire 55 mm
Acuratetea ± 1 mm
Interfata 1 RS-232 seriala pentru controlul extern al instrumentului  si pentru transfer de date

1 port paralel pentru imprimanta PCL LaserJet Printer

Upgradare sunt prevazute din constructie cu facilitate de upgradare automata a timpului  de dezintegrare si a sistemului de detectie (PTZ AUTO EZ)
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!