Categorii

PT-DDS4

Descarca brosura
Producator

Sistemul intruneste toate cerintele FDA si EP pentru aparatele de dizolvare tablete si este in conformitate cu standardele de siguranta DIN EN 61010-ICE 1010.

Sistemul standard este echipat pentru dozarea gravimetrica intr-un vas de disolutie. Optional, puteti adauga un sistem de dozare volumetric foarte précis, cu maner de umplere pentru a doza direct in baia de dizolvare. Exista o optiune de mixare a solutiei tampon.

Bazinul din otel inoxidabil are o capacitate de 20 de litri, suficient pentru 3 operatii de distilare. Mediul este degazat si pre-incalzit, marind astfel semnificativ timpul de pornire pentru testul de dizolvaree, in comparatie cu perioada de timp necesara pentru incalzirea mediului ce nu a fost pre-incalzit si trebuie incalzit prin intermediul baii de apa a testerului de dizolvare.

Sistemul PT-DDS 4 include o celula de incarcare de precizie, ce este utilizata pentru calibrarea si reglarea volumului de dozare, fara a necesita utilizarea unui alt instrument extern.

PT-DDS 4 ofera un raport printat prin intermediul imprimantei incorporate. Instrumentul intruneste in toate detaliile specificatiile USP si cele ale Farmacopeei Europene (EP).

Degazarea este realizata in conformitate cu recomandarea US-FDA utilizand caldura, si continua circularea sub vid. Un sistem de circulare a apei controlat termostatic, incorporat, proceseaza mediul in interiorul rezervorului. Dispozitivele electronice controlate prin microprocesor, sunt utilizate pentru a controla sistemul de incalzire. Temperatura mediului este reglabila, in domeniul 30,0 – 60,0°C. Pompa ofera un vid de aproximativ 0.5 bar, suficient pentru degazarea a aproximativ 25 litri in 45 minute. Echipamentul DDS 4 este livrat impreuna cu un sistem de dozare gravimetrica a mediului, ce este bazat pe controlul greutatii mediului. Utilizand corectarea densitatii si precizia de dozare oferite. Optional exista dozarea directa volumetrica in vasele de disolutie, in interiorul baii si un sistem online de amestec al solutiei tampon.

Livrarea standard include 1 suport pentru 1vas de 1 litru, cu fund rotund, program de calibrare pentru sistemul de dozare, display LCD si tastatura alfa-numerica pentru introducerea informatiilor despre mediu (data, volume de umplere, utilizator, etc). Maxim 16 proceduri de preparare a solutiei tampon pot fi inregistrate, metodele sunt protejate prin parola.

Instrumentul include o imprimanta termica incorporata ce printeaza numarul de dozari realizate, greutate/volum, calculul statistic a valorii medii si tolerantei. Mecanismul este incorporat intr-o carcasa din otel inoxidabil, cu reducere a zgomotului.

Manerul permite o mutare mai usoara a aparatului in laborator.

Timpul total de degazare pentru 25 litri de mediu este de aproximativ 45 minute, timpul de umplere pentru 1 litru de mediu degazat este de aproximativ 45 secunde.

Recipientul din otel inoxidabil este asezat pe o sina mobila, pentru o indepartare si curatare usoara. Toate piesele ce intra in contact cu mediul de disolutie sunt din otel inxodabil 316 si PTFE.

Calibrarea

PT-DDS 4 este singurul instrument ce ofera facilitati interne de calibrare, fara a necesita un instrument extern, spre exemplu balante sau imprimante. Utilizati celula de incarcare incoporata si o greutate certificata de 1 kg pentru calificarea si reglarea preciziei sistemului de dozare. Aproape toate celelalte echipamente necesita instrumente externe pentru calificare.

Caracteristici

 • Dispune de tastatura pentru introducerea caracteristicilor mediului si a densitatii acestuia pentru o dozare cat mai precisa;
 • Se pot stoca pana la 16 tipuri de caracteristici de medii;
 • Singurul instrument care ofera soft de calibrare pentru validarea si ajustarea preciziei dozarii folosind o greutate certificata de 1 kg;
 • Este posibila realizarea unui test de performanta a dozarii utilizand tensometrul incorporat
 • Dozare foarte precisa prin introducerea densitatii mediului;
 • Dozare gravimetrica – 250-5000 g;
 • Optional dozare volumetrica – 250-5000 ml;
 • Indica volumul ramas in rezervor min 1L;
 • Optional amestecare on-line a solutiei tampon – 100-5000 g;
 • Nivel zgomot in operare: 55 dB
 • Imprimanta termica incorporata;
 • Printeaza toate informatiile necesare pentru validare;
 • Degazeaza pana la 35% din continutul de gaz ramas (oxigen rezidual mai putin de 5 ppm in DDS 4);
 • Sunt disponibile accesorii pentru calificare
 • Se poate utiliza pentru dozare in oricare din vasele din baia de disolutie;
 • Max. 3 L de deseuri cand se face schimbarea mediului;
 • Sistem usor de curatat, rezervorul de inox este asezat pe o baza mobila, usor de indeparat;

Date tehnice:

Model PT-DDS 4
Display LCD (8×8 cm)
Tastatura Alfa-numerica
Imprimanta Termica incorporata
Interfata 1 port RS 232
Memorie Max. 16 metode
Rezervor de inox 316 Volum de umplere 24 litri
Senzor Pentru citirea volumului de umplere
Pompa de vid 0.5 bar
Capacitate de dispozitiv de incalzire 1000W
Domeniu de temperatura 30.0°C – 70.0°C
Acuratete temperatura +0.5°C
Domeniu de dozare 250.0-5000.0 g
Acuratetea dozarii +0.5%C volum (gravimetric)+0.8%C volum (volumetric)
Timp de dozare pentru 1000 ml ~ 45 sec
Timp de degazare pentru 25 l ~ 45 min
Incalzire pornind de la 20°C ~ 45 min

Accesorii optionale:

Sisteme online pentru dozare si amestecare solutie tampon;

Dozare volumetrica;

Tester pentru oxigen (pentru verificarea degazarii) DO2 Tester

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!