Categorii

Procesor ultrasonic model UP200Ht

Descarca brosura
Producator

Acest model de ultima generatie reprezinta un procesor ultrasonic puternic care se poate folosi in laborator si se poate utiliza atat tinindu-se in mana, cat si montat pe stand.

Aplicatii: omogenizare, dispersare si dezaglomerare (de ex. pentru nanoparticule), emulsificare, liza si dezintegrare celulara, extractii, degazari, sonochimie.

Avantaje:

Performanta – datorita celor 200 watts putere, procesorul model UP200Ht este mult mai puternic decat o baie de ultrasonare;

Flexibilitate – se poate utiliza tinindu-se in mana sau montat pe stand, cu o gama larga de accesorii pentru adaptare perfecta la necesitatile utilizatorului;

Operare conformtabila – echipamentul este usor si are un design ergonomic. Toate setarile pot fi realizate prin intermediul unui “touch – screen”. Toate functiile sunt usor de atins din meniul principal.

Calitate – UP200Ht este realizat conform celor mai inalte standarde de calitate. Acest echipament este gandit, creat si produs in Germania.

Acest echipament se poate folosi cu diverse sonde de sonicare cu diamtre intre 1 si 40 mm. In timp ce sondele de 40 mm diametru transmit ultrasunetele usor pe o suprafata destul de mare, sondele cu dimensiuni mai mici opereaza la amplitudini mai mari si la intensitati mai mici, de ex pentru aplicatii distructive. De asemenea, UP200Ht poate fi folosit la unitati de productie mici, in flux continuu, folosind accesoriile corespunzatoare. In combinatie cu celula de curgere FC7K, materialul poate fi sonicat in flux continuu, de ex la o rata de 20-200 ml per minut. Celula de curgere poate suporta presiuni de pana la 5 bar. Astfel, procesele de sonicare continua pot fi simulate la scala mica. Datorita clase de protectie IP41, echipamentul poate poate functiona 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

Un mare plus din punct de vedere operational este afisajul touch sreen. Acesta permite manipulare usoara a instrumentului, setare precisa a parametrilor de operare si afisarea seatrilor puterii de ultrasonare. Meniul de control digital este intuitiv si usor de utilizat. Utilizatorul poate decide daca prefera afisajul amplitudinii si al puterii ca bara grafica colorata sau afisare numerica.

O alta caracteristica interesanta este operarea si controlul instrumentului via LAN (local area network). Toate informatiile procesului de sonicare pot fi de asemenea, stocate pe un card SD/USB, automat. Un senzor integrat masoara in permanenta temperatura. Ca toate celelalte instrumente de la Hielscher, modelul UP200Ht vine cu un sistem de reglare inteligenta automata a frecventei.

Model UP 200 Ht
Putere 200W
Frecventa 26 kHz
Volum 0,1 – 2000 ml
Sistem de reglare a frecventei Da
Amplitudine reglabila 20-100%
Protectie la functionare uscata Da
Domeniu puls 0-100%
Afisaj Touch screen
Clasa de protectie IP41
Greutate 1300 g
Alimentare electrica 230V, 50-60Hz
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!