Categorii

Pompe de vid cu șurub VACUU-PURE

Descarca brosura

VACUU · PURE oferă în mod fiabil beneficiile tehnologiei de vid fără ulei în intervalul de presiune de până la 10-3 mbar. Noua pompă de vid combină trei avantaje importante pentru utilizator: 100% fără ulei, fără abraziune și fără piese de uzură.

VACUU ∙ PURE duce principiul pompei cu șurub la nivelul următor. Principiul de lucru al VACUU · PURE se bazează pe etanșarea golurilor. Principiul unic de funcționare permite rotația fără contact a axelor. Pompa de vid funcționează fără ulei și fără abraziune. Acest lucru asigură un vid ultrapur, precum și aer  evacuat fără contaminare. În plus, nu există uzură datorată abraziunii și nu este nevoie de schimburi de ulei, permițând o funcționare continuă.

Versiunea rezistentă chimic VACUU · PURE 10C, prezintă avantajul că materialele în contact cu proba sunt fabricate din polimeri rezistenți chimic. O încapsulare PEEK cu pereți groși protejează axurile și statorul din camera de pompare, oferind o rezistență chimică ridicată. Utilizarea unei “cold trap” nu mai este necesară în multe cazuri – un alt plus pentru o funcționare fiabilă, continuă și economică.

VACUU · PURE acoperă multe aplicații. Pompa de vid este special dezvoltată pentru procese de până la 10-3 mbar, cu toate acestea, spre deosebire de alte tehnologii fine de pompare de vid, ea poate fi utilizată pe întregul domeniu de presiune, de la presiunea atmosferică la vidul final. Cu o viteză de pompare de până la 10 m3 / h, pompa de vid este foarte capabilă. În plus, oferă o compatibilitate excepțională cu vaporii și condensul care apar în proces. Instalarea ușoară, ușurința în utilizare și designul robust cu răcire cu aer permit o funcționare fără probleme. VACUU · PURE nu este doar o pompă versatilă pentru laborator, ci este o soluție ideală pentru procesele solicitante.

TEHNOLOGIA DE FUNCȚIONARE

Designul special cu două axuri în consolă și un angrenaj magnetic permite funcționarea fără hidrocarburi. Axurile se învârtesc funcționează fără contact și sunt astfel libere de abraziune. Designul unic al VACUU · PURE îi conferă o compatibilitate extrem de ridicată a condensului, făcând inutil balastul de gaz chiar și la încărcături mari de vapori. Sunt evitate dezavantajele asociate, cum ar fi reducerea vitezei de pompare și niveluri crescute de zgomot. Modul de regenerare integrat permite uscarea rapidă a pompei după sfârșitul procesului și, prin urmare, debitul probei poate fi crescut semnificativ, în comparație cu alte tehnologii.

VACUU · PURE este, de asemenea, disponibilă într-un design rezistent chimic (modelul VACUU-PURE 10C) pentru lucrul cu gaze și vapori agresivi.

Un avantaj major al VACUU · PURE este că nu are piese de uzură. Componentele sunt fabricate cu cea mai mare precizie, până în cel mai mic detaliu. Designul special vă permite să rulați procesul fără întrerupere. VACUU · PURE nu are nevoie întreținere programată pentru înlocuirea pieselor de uzură. Acest lucru economisește timp, reduce costurile de operare și permite operarea fără probleme.

Domeniile de aplicații

Un vid uscat și fără hidrocarburi este indispensabil pentru multe aplicații, cum ar fi în sistemele de vid ultraînalt. Fiind o pompă de vid uscată pentru pompele turbomoleculare, VACUU · PURE oferă un vid înalt care înainte nu era accesibil cu tehnologii fără ulei. În plus, oferă viteză mare de pompare pentru gazele ușoare în intervalul de presiune până la 10-3 mbar.

Procesele de uscare, manipularea compușilor sensibili la oxigen sau umiditate (de exemplu, în liniile Schlenk), distilările și chiar procesele de acoperire pot fi rulate cu pompa cu șurub fără timp de oprire pentru întreținere. VACUU · PURE poate fi acționată continuu la presiuni mai mari, astfel încât în ​​procesele de uscare, atât etapele de uscare primară, cât și cele de uscare reziduală ulterioare să poată fi efectuate cu o singură pompă.

Versiunea rezistentă chimic VACUU · PURE 10C este special concepută pentru pomparea gazelor și vaporilor agresivi. Utilizarea unei capcane reci (“cold trap”) nu este necesară în majoritatea aplicațiilor.

VACUU·PURE 10C

VACUU·PURE 10

Cod

20751000

20750000

Viteză maximă de pompare

9 m3/h

10 m3/h

Vid final (abs.)

5 x 10-3 mbar (la 1013 mbar presiune ambient)

5 x 10-3 mbar (la 1013 mbar presiune ambient)

Presiune maximă de intrare (abs.)

Presiune atmosferică

Presiune atmosferică

Presiune maximă de ieșire (abs.)

15 mbar peste presiunea atmosferică

15 mbar peste presiunea atmosferică

Domeniu operare temperatura ambiantală

10 – 40 °C

10 – 40 °C

Domeniu depozitare temperatura ambientală

-10 – 60 °C

-10 – 60 °C

Conexiune intrare

small flange KF DN 25

small flange KF DN 25

Conexiune ieșire

small flange KF DN 25

small flange KF DN 25

Putere motor

0.7 kW

0.7 kW

Clasă de protecție

IP 20

IP 20

Dimensiuni (L x A x H), approx.

507 x 269 x 413 mm

507 x 269 x 413 mm

Greutate aprox.

21.5 kg

21.1 kg

Nivel zgomot

55 dBA

55 dBA

Livrarea standard cuprinde

Pompa gata de utilizare, conexiune KF DN 25 (include 2 inelede centrare si prindere), manual de utilizare.

Pompa gata de utilizare, conexiune KF DN 25 (include 2 inelede centrare si prindere), manual de utilizare.

 

 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!