Categorii

PFM-L

Descarca brosura
Producator

Aparat de formare supozitoare si rujuri, pentru mixare, dozare si formare de semisolide cu punct de topire inalt. Aplicatiile practice sunt formarea de rujuri si supozitoare, iar procesarea/dozarea de preparate farmaceutice sau cosmetice necesita pre-topirea materiilor brute sau incalzirea succesiva a produsilor finite. PFM-L consta intr-un vas din inox cu dubla manta de incalzire, un agitator si un mecanism de dozare.

Design Practic

Mai mult, este prevazut cu un stand de metal ce poate fi cu usrinta fixat si adaptat. Incalzirea se face prin intermediul unei rezistente electrice (1000 W) si a unui fluid de incalzire care circula in mantaua dubla.

Design-ul practic al  PFM-L ofera simultan incalzirea si agitarea componentelor chiar si in timpul dozarii. Agitarea masei topite contribuie, impreuna cu sistemul de incalzire, la garantarea transferului termic uniform prin insasi masa topiturii.

Principiul de operare

Glisiera dintre duzele de umplere poate cara orice tip de matrita. Este ajustabila pentru mutare in toate directiile, fiind usor de controlat printr-o rotita. Viteza de productie a PFM-L variaza in fucntie de mai multi factori: vascozitate, tensiune superficiala, coefficient de transfer termic, coeficientul materialului.

Se pot produce pana la 4000 supozitoare standard pe ora. Aparatul PFM-I glisiera sa pot fi atasate direct Motorului cu Actionare Universala UAM. Toate partile in contact cu proba sunt din materiale conform GMP si pot fi sterilizate conform GMP.

Caracteristici

Precis si rapid

Dinamic

Conform GMP

 

Avantaje

Topire, mixare, dozare si formare

O buna solutie pentru cercetare-dezvoltare si productie in serie mica

Usor de instalat si mentinut

Rezistent la coroziune, toate partile in contact cu proba din materiale in grad medical si alimentar.

 

Aplicatii si specificatii

Parametru Specificatii
Principiu de operare Incalzire, agitare, dozare si formare
Domeniu de process Dozare si umplere de materiale care nu sunt fluide la temperature camerei, substante vascoase cu pucnt de topire inalt (de ex. 40°C)
Caracteristicile materiei prime »      substante si amestecuri vascoase, fluide la 40°C

»      topire supozitoare, rujuri, etc.

Domeniul aplicatiilor Farmaceutice, medicina alternativa si fitoterapie, produse chimice si de finete, alimente, ciment si ceramica, cosmetic si detergenti, vopseluri si pigmenti.
Dozare tehnica Dozare fluidica/ gravimetrica
Volum total al vasului Pana la 5 l
Capacitate maxima de operare a vasului Pana la 3.5 l in functie de proprietatile materiei prime, si de parametrii instrumentului si de process.
Viteza maxima de productie 4000 Supozitoare Standard /h in functie de proprietatile materiei prime, si de parametrii instrumentului si de proces
Viteza maxima de rotatie 200 rpm
Sistem incalzire Manta dubla cu lichid de incalzire
Domeniu de temperature Pana la 40°C
Dimensiunile instrumentului Aprox. 790 x 750 x 640 mm (latime x adancime x inaltime)

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!