Categorii

Microcentrifuga spinner model FC5306

Descarca brosura
Producator

Frontier 5306 este un model puternic de minicentrifuga pentru separari de lichide simplu si rapid. Este un spinner silentios, sigur si usor de operat pentru aplicatii de rutina in laborator.

Centrifuga prezinta un capac robust precum si doua intrerupatoare de siguranta care opresc rotorul imediat n cazul in care este necesara deschiderea capacului in timpul operarii. Un senzor de dezechilibru opreste si el centrifuga in cazul in care rotorul se debalanseaza sau apare un soc in timpul operarii.

Operarea este extrem de simpla – dupa pornirea centrifugei, probele se introduc in centrifuga, se inchide capacul si centrifugarea incepe. Nu este necesara apasarea nicunui buton pentru separarea probei.

Livrarea standard cuprinde un rotor cu 8 pozitii pentru tuburi de 1,5/2 ml precum si un rotor pentru 4 stripuri a cate 8 tuburi PCR (total 32 tuburi PCR de 0,2 ml). De asemenea, in livrarea standard sunt incluse adaptoare pentru tuburi de 0,2 ml si 0,5 ml pentru rotorul de 8 pozitii. Minicentrifuga este prevazuta cu sistem de schimbarea rapida a rotoarelor, fara unelte suplimentare.

 

Model FC5306
Viteza maxima fixa 6000 rpm
Forta centrifugala 2000 x g
Directia de rotatie Invers acelor de ceasornic
Timp de accelerare ≤ 2 s
Timp de decelerare ≤ 3 s
Alimentare 100-240V ~50/60Hz 1.5A
Dimensiuni 150x168x128 mm
Greutate 1.1 kg
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!