Categorii

MICROCALVET ULTRA 4C

Descarca brosura
Producator

 Linia MICROCALVET de microcalorimetrie combina cea mai mare sensibilitate si cele mai precise masuratori de Caldura, Flux Termic si Capacitate Calorica (Cp).
Designul versatil permite testarea solidelor, lichidelor, gelurilor si pulberilor, precum si experimente in amestecare sau in inalta presiune.

 

Microcalvet Ultra 4C

Cea mai mare sensibilitate si cea mai mare acuratete in masurarea de Temperatura, Caldura, Flux Termic si Capacitate Calorica (Cp).

Cea mai mare sensibilitate si acuratete in masurarea Temperaturii, Caldurii, Fluxului Termic si Capacitatii Calorice (Cp)

MICROCALVET ULTRA 4C se bazeaza pe aceeasi tehnologie ca si MICROCALVET ULTRA dar cu 4 celule, pentru testarea a doua probe simultan. Este destinat evitarii diafoniei, chiar in cazul efectelor termice de mare intensitate.

 

De ce este Unic?

·         Cea mai mare acuratete de masurare

Senzor Calvet 3D bazat pe elemente Peltier , calibrare cu effect Joule

  • Dubla testare simultan

4C inseamna 4 celule, adica doua probe, pentru randament mai mare si acuratete pastrata chiar si in cazul efectelor termice mari.

·         Conditii modificabile de temperatura

Pentru flexibilitate crescuta si replicarea conditiilor reale intre  -20 si 170°C

·         Creuzete si celule intersanjabile convenabil

Pentru efectuarea celor mai dificile experimente cu un singur instrument :
• inalta presiune (pana la 400 bar) si vid inalt, masurare si control presiune
• experimente in mixare

Aplicatii

Aplicatiile tipice ale MICROCALVET ULTRA 4C sunt in domeniul stiintelor vietii si al polimerilor. Inalt sensibil, poate detecta majoritatea tranzitiilor de microWati in biomolecule, alimente sau solutii de polimeri. Celulele se pot scoate si curata, sunt interschimbabile. Este instrumental ideal atunci cand particule solide sau de gel sunt prezente sau pot aparea in timpul experimentelor.

·         Posibilitate de cuplare externa

Destinate cresterii optiunilor de cercetare, inclusiv manometrie, instrumentatie BET, analizoare de gaz, controlere de umiditate si panouri de gaz.

 

 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!