Categorii

Hota PCR FAST

Descarca brosura
Producator

PCR FAST apartine ultimei generatii de hote produse de FASTER si este dedicata aplicatiilor de amplificare PCR (Polymerase Chain Reaction). Este creata special pentru ca sub aceasta hota sa fie manipulate probe sensibile de ADN si ARN care sunt supuse amplificarii PCR.

La finalul procesuui PCR unitatea asigura o suprafata de lucru complet sterila datorita prezentei iluminarii UV, necesara pentru iradierea si decontaminarea urmelor de ADN sau ARN, prevenind astfel contaminarea in urmatoarea analiza PCR.

Hota are o structura realizata din otel acoperit cu vopsea epoxi antimicrobiana Alesta® Dupont, este prevazuta cu panouri laterale si frontal din sticla securizata anti-UV, iar panoul posterior si suprafata de lucru sunt confectionate din inox AISI 304L. Fiecare hota este prevazuta cu o priza cu IP66 pentru protectie totala la stropirea cu lichid. Iluminarea hotei este realizata cu lamp LED care asigura o vizibilitate perfecta in timpul folosirii.

Aceste hote sunt echipate cu lampi UV LED, deoarece lampile LED permit ca radiatiile UV sa fie emise la frecventa perfecta si, in acest fel, se asigura o sterilizare adecvata. Acelasi efect nu este accesibil cu lampile UV standard care ofera in mode normal o gama de radiatii eficienta, dar nu cea mai eficienta.

De altfel, lungimea de unda la care lumina UV atinge 100% din fluxul radiant este la o valoare mai eficienta de 275 nm vs 254,3 nm la lampile UV conventionale.

Iluminarea UV este programabila cu timer pentru o activare complet programabila. Fereastra frontala este prevazuta un un intrerupator controlat electronic, astfel incat lumina UV se opreste atunci cand se deschide fereastra frontala.

Specificatii tehnice:

Model PCR FAST
Cod  
Dimensiuni exterioare LxAxH 712x620x860 mm
Dimensiuni utile LxAxH 700x600x550 mm
Deschidere de lucru 200 mm
Deschidere maxima frontala 500 mm
Greutate 55 kg
Flux radiant lumina UV 170mW
Timp de viata mediu lampa UV 8.000 ore
Setare timp lumina UV 4 ore (precizie ± 1 minut)
Lungime de unda lampa UV 275 nm
Nivel de zgomot <54db(A)
Iluminare LED >2100 lux
Alimentare 230V, 50Hz
Consum energie 0.11kW (cu iluminare, fara consum de energie intern)
Priza electrica Capacitate totala de incarcare 4A

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!