Categorii

HMG

Descarca brosura
Producator

Echipament pentru omogenizarea fluidelor nemiscibile, cum ar fi emulsiile tipice ulei-in-apa sau apa-in-ulei. O ingrijire speciala trebuie acordata pentru evitarea mersului in gol a acestui instrument.

Modul de operare

Functionarea Omogenizatorului HMG se face pe baza unei curgeri turbulente prin interiorul unei pompe cu piston, printr-un canal cu structura predefinita. Acest aranjament genereaza un efect de mixare statica, ce permite omogenizarea lichidelor nemiscibile.

Diferite moduri de lucru

Omogenizatorul HMG poate opera in 2 moduri:

» Modul discontinuu in sarje mici: prin umplerea manuala a recipientului. Odata terminata sarja, golirea se face prin duza de evacuare.

» Semi-Continuu: pentru sarje mai mari. Omogenizatorul HMG poate fi conectat la un vas mai mare. Aceasta optiune necesita alimentarea cu proba pre-mixata si preincalzita pentru un randament mai bun.

Incalzirea se face cu un termiostat integrat in instrument. Omogenizatorul HMG poate fi atasat direct la Motorul cu Actionare Universala UAM, ceea ce face posibila ajustarea vitezei continuu si precis. Toate partile in contact cu proba sunt din materiale conforme cu GMP si pot fi sterilizate conform GMP.

 

Caracteristici tehnice

Versatil in aplicatii pentru lichide nemiscibile

Puternic & compact

Conform GMP

 

Avantaje

Util pentru amestecare si mixare a unei largi game de fluide nemiscibile

Solutie eficienta pentru R&D si productie de serie mica si medie.

Rezistent la coroziune, parti in contact cu proba in grad medical si alimentar.

Aplicatii si Specificatii

Parametru Specificatii
Principiu de operare Pre-incalzire si mixare statica/omogenizare; omogenizarea fluidelor nemiscibile cum ar fi emulsiile ulei-in-apa sau apa-in ulei (lichid/lichid)
Domeniul de process »      Proces discontinuu

»      Proces semi-continuu

Caracteristici ale probei initiale »      Lichide miscibile si nemiscibile in stare de curgere libera in domeniul de incalzire (max. 40°C)
Domeniul de aplicatii Farmaceutice, medicina alternativa si fitoterapie, produse chimice si de finete, alimente, ciment si ceramica, cosmetic si detergenti, vopseluri si pigmenti.
Precautii speciale Doar operare umeda.
Volum total rezervor 1.5 l
Capacitate de operare Pana la 1 l , in functie de proprietatile de alimentare, precum si de parametrii procesului si ai instrumentului.
Capacitate operationala maxima 5-45 rpm
Moduri de operare »      Serie: operarea recipientului pentru productie in serie mica

»      Semi-continuu: operare externa petru serii mari

Incalzire Electrica
Domeniu de incalzire Max. 40 °C
Dimensiuni instrument Approx. 470 x 680 x 300 mm (llatime x adancime x inaltime )
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!