Categorii

FMO

Descarca brosura
Producator

Aparat pentru dozarea si umplerea unguentelor, materiale vascoase cu libera curgere intr-o larga gama de recipiente, cum ar fi tuburi, borcane, sticle, containere de plastic, etc.. Cu aparatul de umplere FMO, obtinerea volumelor necesare este facila, prin simpla ajustare a cilindrului de umplere si a pistonului sau in domeniul 50 – 200 ml. In tot acest timp, mecanismul de dozare permite o dozare foarte precisa.

Design inteligent

Designul intelligent al ansamblului orificiului de dozare a FMO optimizeaza o dozare fara scurgeri si fara bule de aer in tuburi. Alte avantaje ale design-ului dynamic sunt ajustarea facila, indepartarea rapida a rezervorului si a pompei pentru service si mentenanta, precum si structura ce ocupa putin spatiu. Mai mult, pomparea unei cantitati mici de  10 – 100 ml. este de asemenea posibila iar pompa poate fi schimbata cu usurinta.

Diferite duze disponibile

In functie de proprietatile pastei procesate, o varietate de duze interschimbabile cu diferite deschideri, cu diameter de 2, 4, 6 sau 8 mm si cu lungimea standard de 125mm sunt optional disponibile. Toate partile in contact cu proba sunt din materiale conform GMP si pot fi sterilizate conform GMP. FMO poate fi atasat direct la Motorul cu Actionare Universala UAM iar astfel se poate ajusta cu finete viteza de productie. Pentru operarea practica si optima,o pedala de picior pentru startul si oprirea dozarii poate fi comandata separat.

Caracteristici

Precis si rapid

Dinamic

Conform GMP

Avantaje

Pompa cu Piston precisa

Poate doza si umple o varietate de lichide cu precizie in diferite forme de umplere.

O buna solutie pentru cercetare-dezvoltare si productie in serie mica

Usor de instalat si mentinut

Rezistent la coroziune, toate partile in contact cu proba din materiale in grad medical si alimentar.

 

Aplicatii si specificatii

Parametru Specificatie
Principiu de operare Pompa cu piston, dozare volumetrica
Domeniul de procese Dozare si umplere – crème si unguente
Caracteristicile materiei prime Unguente si paste cu libera curgere la temperature camerei
Domeniul aplicatiilor Farmaceutice, medicina alternativa si fitoterapie, produse chimice si de finete, alimente, ciment si ceramica, cosmetic si detergenti, vopseluri si pigmenti.
Tehnologie de pompare Pompa cu piston
Domeniu de vascozitate Paste cu libera curgere la temperature camerei
Caracteristici standard de operare Ajustare in incremente 50 – 200 ml per cursa
Volum total rezervor Pana la 18 l in functie de proprietatile lichidului de lucru, si de parametrii instrumentului si de process.
Viteza nominala de operare Pana la 1200 curse/h in functie de proprietatile lichidului de lucru, si de parametrii instrumentului si de process
Dimensiunile instrumentului Aprox. 560 x 460 x 830 mm (latime x adancime x inaltime)

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!