Categorii

Etuve de vid model VO

Descarca brosura
Producator

Etuvele de vid VO sunt caracterizate prin perioade scurte de timp pentru incalzire, precizie exceptionala a controlului temperaturii si uscarii. In acelasi timp, materialele sensibile la caldura si oxigen sunt tratate cu mare atentie. Memmert este singurul producator din lume ce ofera control digital al presiunii.

Suplimentar, Memmert oferta o pompa de control speciala pentru instalarea intr-o camera inferioara, modul pompa, instalat in exteriorul etuvei de vid.

Modelul de baza al etuvei este echipat cu un raft incalzit, 2 conectori pentru raftul incalzit dar si interfata USB, software Celsius si MemoryCARD. Etuva poate fi adaptata prin functii suplimentare pentru aplicatii individuale.

–          Port optional de alimentare cu gaz inert: port de alimentare cu gaz inert programabil si controlat digital cu reductie a debitului.

–         Control optional al pompei: clatire optimizata a membranei pompei, semnal de iesire pentru pornirea/oprirea pompei conform cerintelor.

–          Modul premium: optiunile pentru comutarea pe gaz inert si controlul pompei, conexiune suplimentara (VO 200) sau alte doua (VO 400, VO 500) pentru rafturi incalzite si unul suplimentar (pentru VO 400, VO 500), tava pentru picaturi si interfata pentru imprimanta.

Fiecare dintre rafturile incalzite cu care poate fi echipata etuva, este prevazut cu o suprafata separata de incalzire si senzori proprii (Multi-Level-Sensing MLS). Circuitele separate de control reactioneaza cu precizie la diferite incarcari si valori de umiditate si mentin temperatura pre-setata egal pe toate nivelele utilizate. Datorita contactului direct dintre sistemul de incalzire si incarcatura camerei, nu exista deloc pierdere de caldura, iar perioadele de timp pentru incalzire sunt reduse cu 75%, comparativ cu un sistem conventional de incalzire a peretilor interiori.

Daca este nevoie sa se usuce cantitati mari de pulberi, intra in rol ciclurile de vid oferite exclusiv de Memmert: se pot seta dua valori de vid, intre care este oscilata presiunea in conditii controlate. In acest fel, este introdusa o cantitate mare de aer uscat intr-un timp scurt, care absoarbe umiditatea si este extras imediat de pompa de vid.

Programarea rampei garanteaza precizia proceselor. Datorita posibilitatii de programare a ciclurilor de vid, timpul de uscare poate fi astfel redus considerabil. Pana la 40 de rampe cu diferite temperaturi setate si valori de vid, pot fi programate direct pe dispozitiv sau via cardului de memorie. La utilizarea software-ului Celsius, numarul rampelor este nelimitat.

Pentru obtinerea unei distributii optime a temperaturii la toate nivelurile incintei, rafturile incalzite sunt confectionate din aluminiu anodizat. Pentru aplicatii cu materiale inalt corozive se recomanda achizitionarea suplimentara a rafturilor cu incalzire din inox, datorita rezistentei la chimicale.

Dimensiuni:

29/49/101 litri

+20°C…+200°C

10 mbar…1100 mbar

Echipament standard:

–         Interior: otel inoxidabil, mat. 1.4301 (ASTM 304), sudat ermetic, suporturi detasabile pe laterala pentru curatare, incl. bara ghidaj pentru raftul incalzit, suport in partea superioara pentru a evita turbulentele.

–          Intern: raft incalzit, aluminiu, material eloxat 3.3547 (ASTM B209)

–         Carcasa: Otel inoxidabil, otel placat cu zinc, panou operare din otel inoxidabil – sticla cu display multifunctional si modul inregistrare, usa de siguranta cu sticla interna antiglont si ecran exterior protejat.

–          Instalare: 4 picioare

–          Conexiune: cablu principal

–          Interfete: interfata imprimanta, USB, optional Ethernet

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!