Categorii

Cantare industriale seria Defender 5000

Descarca brosura

Seria Defender 5000 este ideala pentru aplicatii comerciale si pentru cantariri industriale in conditii grele de mediu, unele modele fiind rezistente la apa. Constructia robusta si echiparea cu caracteristici avansate precum imprimare configurabila, iesire de date in mod GLP/GMP, management al utilizatorilor, multiple posibilitati de conectare fac din aceste cantare instrumentele ideale pentru lucru in conditii de mediu provocatoare.

Caracteristici standard:

Indicatorul ghideaza utilizatorul prin intermediul afisajului digital retroiluminat. Tastatura alfanumerica si tastele fucntionale permit o experienta simplificata pentru utilizator.

Constructia durabila pentru utilizare in mediu industrial aspru  – platforma din otel inoxidabil AISI 304, cadru din inox sau otel acoperit electrostatic, celula de incarcare din inox  sau aluminiu cu clasa de protectie IP67, indicatoare cu clasa de protectie IP68 sau simple cu carcasa din plastic ABS.

Multiple moduri de aplicatii si capacitate mare de memorare – acceptă o bibliotecă de 50.000 de elemente și 1.000 de profile de utilizator care pot fi descărcate / încărcate pentru o configurare ușoară (cu card SD). Este de asemenea, echipat cu capabilitate GLP/GMP cu ora si data pentru trasabilitatea rezultatelor.

Multiple posibilitati de conectare pentru transferul datelor si memorare – rezultatele pot fi memorate pe un card MicroSD. Datele pot fi transferate prin intermediul interfetei RS232 din dotarea standard sau optional prin intermediul interfetelor RS232/RS485/USB, Ethernet si Bluetooth/WiFi, iesire analoaga I/O discrete cu relee.

Aplicatii posibile: cantarire procentuala, numarare de piese cu optimizare APW (average piece weight), verificarea cantaririi sau verificarea numararii, cantarire dinamica sau mentinere display. Multe moduri de aplicatie elimina necesitatea calculelor lungi si complicate, consumatoare de timp.

Sunt disponibile mai multe modele – cu indicatorul montat pe coloana sau situat in fata platformei de cantarire, modele cu un singur domeniu de cantarire sau cu domeniu dual. Pentru o oferta adaptata necesitatilor dvs., va rugam sa ne contactati.

Caracteristicile tehnice ale indicatoarelor TD52

Model indicator

TD52XW

TD52P

Material

Carcasa din otel inoxidabil AISI 304 sand blasted

Plastic ABS

Clasa de protectie

IP68

N.A.

Rata conversie A/D

80 Hz

Rezolutie maxima display

1:75.000

Rezolutie aprobata maxima

1:10.000 sau 2x3000e @ 0.8µV/e

Unitati de cantarire

Kg, g, pound, ounce

Aplicatii

Cantarire obisnuita, cantarire procentuala, numarare de piese cu optimizare APW, verificare cantarire/ verificare numarare, cantarire dinamica/mentinere display

Display

Dot matrix LCD cu retroiluminare alba LED, 256 x 80 pixeli

Tastatura

6 functii, 5 rapide, 12 alfa numerice

Auto-zero tracking

Off, 0.5d, 1d sau 3d

Domeniu de zero

2% sau 100% prin substractie

Calibrare

Zero, span sau lineara in 3 puncte

Span calibration

1 kg pana la capacitate

Timp de stabilizare

2 secunde

Alimentare

100-240 VAC / 50/60 Hz

Interfata

Standard RS232, card MicroSD (inclus

Optional ethernet, WiFI/Bluetooth, RS232 suplim. /RS485/USB, iesire analoaga,

2 In/4 Out Digital I/O

Domeniu temperatura de operare

-10 – +40oC

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!