Categorii

Bec de gaz model Flame 100

Descarca brosura
Producator

Flame 100 este ideal pentru sterilizarea in siguranta a instrumentelor folosite in microbiologie. Este inlocuitorul becului Bunsen.

Becul se activeaza imediat prin apasare pe buton.. Optional, se poate controla cu ajutorul unei pedale sau a unui senzor de detectare a miscarii cu IR.

Design-ul ergonomic ofera modalitati de operare usoare. Acest model este foarte usor de curatat, nu se infunda. Lichidele varsate in mod neintentionat sunt usor drenate, iar substantele solide se indeparteaza usor prin deschiderea axului arzatorului. Este posibila chiar si demontarea capului arzatorului pentru o curatare mai profunda.

Sistemul de control al sigurantei SCS furnizeaza o tehnologie care analizeaza in mod constant potentialele pericole si initiaza la nevoie masuri de siguranta precum intreruperea alimentarii cu gaz. In plus fata de functia de control a flacarii si a aprinderii, a protectiei la supraincalzire, acest concept de siguranta SCS furnizeaza si un control al capului de ardere (burner head control – BHC). Acest sistem identifica infundarea capului cu substante solide sau lichide si asigura asamblarea corecta a capului de ardere. O alta caracteristica este aceea ca dupa o folosire indelungata a becului de gaz exista un sistem de avertizare a utilizatorului ca arzatorul este inca fierbinte.

Este confectionat din otel inoxidabil.

Caracteristici

  • Operare prin apasare pe buton;
  • SCS (safety control system) cu BHC (burner head control);
  • Cap de ardere demontabil;
  • Duze pentru gaz natural, propan sau butan;
  • In echipamentul standard sunt livrate si urmatoarele:

– Cheie de 17 mm pentru conectare la gaz;

– Surubelnita pentru capul arzatorului si capac pentru axul de ardere;

– Racord cu piulita;

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!