Categorii

Bec de gaz cu pedala model SCS

Descarca brosura
Producator

Fuego SCS poate fi utilizat cu o pedala de picior sau cu ajutorul unui senzor IR touch free. Pentru ambele optiuni exista programe diferite acre au fost create din experienta practica: functii start-stop flexibile, aplicatie continua pana la 2 ore, sau programe pentru sterilizare scurta la flacara – exact o secunda.

Mai mult, Fuego SCS recunoaste automat daca este conectata o pedala de picior sau un carusel autoloopPRO pentru inoculare si va afisa automat si alte functii.

Forma joasa faciliteaza operarea ergonomica; design-ul rationalizat reduce perturbarile datorate fluxului de aer pe o masa de laborator dintr-o camera curata. Mai mult, Fuego SCS este usor de curatat, fiind un bec de gaz cu un design fara santuri si cu colturi rotunde.

Infundarea nu este o problema. Lichidele care sunt eventual varsate se evacueaza printr-o scurgere incorporata in timp ce substantele solide pot fi usor indepartate prin deschiderea corpului arzatorului. Este posibila chiar si demontarea capului arzatorului pentru o curatare mai in profunzime.

Sistemul Safety Control System (SCS) integrat furnizeaza tehnologie de siguranta de ultima ora care analizeaza constant potentialele pericole si, daca este necesar, initiaza masuri de siguranta, precum intreruperea alimentarii cu gaz. In plus fata de functia de control a flacarii si a aprinderii, noul concenpt de siguranta mai prezinta si o functie de control a capului arzatorului (BHC). Aceasta functie identifica infundarea capului arzatorului cu lichide sau substante solide si asigura asamblarea corecta a capului arzatorului.

Pentru protectia utilizatorilor, dupa folosirea indelungata exista un semnal vizual care arata ca arzatorul este inca fierbinte.

Afisajul clar si usor de citit face usor controlul asupra becului de gaz. Meniul logic faciliteaza activarea rapida a oricarei functii. Reglarea cu mare precizie a timpului de ardere si reglarea reactiei senzorului IR sunt usor realizabile, printre alte optiuni. Cand arderea este activata, esete afisat timpul de ardere care a mai ramas.

DoubleClick IR-Sensor – cand este activata aceasta functie suplimentara, ea asigura faptul ca arzatorul poate fi aprins prin activarea de doua ori a senzorului IR. In consecinta, aprinderea neintentionata sau aprinderea datorata caderii unor obiecte este virtual imposibila, crescind considerabil siguranta in operare.

Prezinta o eficienta energetica exceptionala, reducind astfel consumul de gaz. Aceasta duce la cresterea timpului de ardere atunci cand se folosesc cartuse cu gaz.

Este fabricat in intregime din otel inoxidabil, este ignifug, display-ul este realizat din sticla rezistenta la caldura.

Specificatii tehnice

Model Fuego SCS
Cod 8.000.000
Tehnologie Microprocesor, Display LC (EN, DE, FR, ES)
Programe Senzor IR: Start-Stop cu timer, 1 sec – 2h si auto-off cu timer, 1 sec – 2hPedala: Standard (flacara prin apasarea pedalei) si start-stop cu timer, 1 sec- 2h
Caracteristici de siguranta Control al aprinderii si al flacariiMonitorizare de temperaturaInfundarea capului arzatorului

Monitorizarea asamblarii capului arzatorului (BHC)

Inchidere automata dupa 1-120 minute de functionare

Afisaj pentru caldura reziduala

Alimentare cu gaz si consum

Conexiune la gaz

Tipuri de gaz

 

Incarcare conectata

Operare continua cu cartuse cu gaz

 

¼” cu filtru de gaz

Gaz natural, gaz lichid 18-25 mbar

Gaz lichefiat 20-50 mbar

70 g/h gaz lichefiat

CV 360 – 40 min  Express 444 – 50 min

CG 1750 – 150 min, C 206 – 170 min, CP 250 – 210 min, CV 470 – 370 min

Temperatura

Temperatura flacarii:

 

1350oC la gaz lichefiat

1300oC cu gaz natural (E)

Nivel prag de temperatura 1 kW gaz lichefiat, 1 kW gaz natural
Alimentare electricaAcoperire Senzor IRPutere consumata:

Alimentare:

5-50 mm, reglabil2VA

100-240V/50-60 Hz/max. 0.3A

9 V DC/1 A

Dimensiuni (Lxhxl) 103x49x130 mm
Greutate 700 g

Accesorii disponibile: protectie pentru curenti de aer, pedala de picior, adaptor cu regulator de presiune pentru utilizare cu cartuse de gaz, anse.

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!