Categorii

Bec de gaz cu pedala model Gasprofi

Descarca brosura
Producator

Este cel mai mic bec de gaz de laborator creat in concordanta cu cerintele actuale pentru laboratoarele de microbiologie, biologie celulara sau biotehnologie.

Sistemul de control al sigurantei SCS furnizeaza o tehnologie care analizeaza in mod constant potentialele pericole si initiaza la nevoie masuri de siguranta precum intreruperea alimentarii cu gaz. In plus fata de functia de control a flacarii si a aprinderii, a protectiei la supraincalzire, acest concept de siguranta SCS furnizeaza si un control al capului de ardere (burner head control – BHC). Acest sistem identifica infundarea capului cu substante solide sau lichide si asigura asamblarea corecta a capului de ardere. O alta caracteristica este aceea ca dupa o folosire indelungata a becului de gaz exista un sistem de avertizare a utilizatorului ca arzatorul este inca fierbinte.

Becul de gaz Gas Profi 1 SCS micro este dotat cu o pedala, dar poate fi utilizat si prin intermediul senzorului IR. Pentru amebele situatii exista mai multe moduri de utilizare: functie start-stop, operare continua timp de 60 de minute, sau mod de sterilizare scurta prin flambare.

Este dotat cu o functie de siguranta care asigura aprinderea becului de gaz prin dubla activare a senzorului IR. Rezultatul este ca aprinderea neintentionata este practic imposibila, crescind astfel siguranta in exploatare.

Este confectionat din inox. Lichidele varsate in mod neintentionat sunt usor drenate, iar substantele solide se indeparteaza usor prin deschiderea axului arzatorului. Este posibila chiar si demontarea capului arzatorului pentru o curatare mai profunda.

Consumul de gaz al acestui model este redus.

Caracteristici tehnice:

Cod 6.004.000
Tehnologie Microprocesor
ProgrameSenzor IR 

Pedala cu fir

 

 

Buton

Start-stop cu timer, 60 minuteAuto-off 1 sec – 60 min

Standard (flacara pe perioada cat este apasata pedala)

Start-stop cu timer, 60 min

Start-Stop ci timer, 60 min

Caracteristici de siguranta Control al aprinderii si al flacariiMonitorizare de temperaturaInfundarea capului arzatorului

Asamblarea capului arzatorului (BHC)

Inchidere automata dupa 4 ore de functionare

Afisaj pentru caldura reziduala

Alimentare cu gaz si consum

Conexiune la gaz

Tipuri de gaz

 

 

¼” cu filtru de gaz

Gaz natural, gaz lichid 18-25 mbar

Gaz lichefiat 20-50 mbar

TemperaturaTemperatura flacarii: 1350oC la gaz lichefiat1300oC cu gaz natural
Nivel prag de temperatura 1,2kW gaz lichefiat, 1kW gaz natural
Date electrice

Acoperire senzor IR

Putere consumata:

Alimentare:

 

35-70 mm, reglabil

2VA

100-240V/50-60 Hz/max. 0.3A

9 V DC/1 A

Dimensiuni (Lxhxl) 103x49x130 mm
Greutate 700 g
Licente DIN-DVGW Reg.-No.: NG-2211AS0167CE: EN 61326-1, EN 61000-3-2, EN 61010Norme EEC: 89/336/EEC, 72/23/EEC

Accesorii disponibile: protectie pentru curenti de aer, pedala de picior, adaptor cu regulator de presiune pentru utilizare cu cartuse de gaz, anse.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!