Categorii

Balante analitice – seria Adventurer

Descarca brosura
Producator

Seria de balante ADVENTURER incorporeaza toate aplicatiile necesare cantaririlor si masuratorilor de rutina dintr-un laborator. Cu ecran color de tip “touchscreen”, capacitati de conformitate GLP/GMP, doua porturi USB, carcasa de protectie pentru curenti de aer cu design ingenios si cu multe alte caracteristici, aceste balante sunt cele mai complete din clasa lor.

 

Caracteristici standard:

–      Stabilitate, precizie si operare rapida, care asigura rezultate de cantarire optime – acest trio de caracteristici asigura cele mai importante aspecte ale cantaririlor in laborator – rezultate precise pe care va puteti baza extrem de rapid;

–      Ecran tactil color si optiunile de conectivitate asigura o experienta moderna de cantarire – ecranul tactil color cu unghi larg de vizualizare furnizeaza acces rapid la toate aplicatiile cu care sunt prevazute aceste balante, in timp ce porturile USB cu capacitati de conformitate GLP/GMP asista monitorizarea si raportul datelor;

–      Carcasa pentru protectie la curenti de aer imbunatateste experienta si accesibilitatea utilizatorului – usile carcasei, din doua bucati, montate superior se deschid larg pe ambele parti, furnizand spatiu amplu pentru plasarea probei si reduce amprenta carcasei in spatele balantei, atunci cand este deschisa;

–      Calibrare – doua moduri (in functie de model):

AutoCalmodelele selectate sunt prevazute cu sistem de calibrare interna automata care realizeaza calibrarea balantei zilnic.

Calibrare externa – calibrarea traditionala in care operatorul calibreaza manual balanta cu valorile de calibrare preferate.

Balantele prezinta noua moduri de aplicatii care elimina nevoia de a efectua calcule manuale. Ecranul tactil este usor de utilizat, operatorul putand chiar purta manusi. In plus fata de ecranul tactil, balantele din seria Adventurer sunt prevazute cu 6 taste meacnice care permit operatorului sa realizeze operatii repetitive preum tara, zero, calibrare si imprimare.

Aplicatii

Cantarire – determina greutatea in unitatea de masur aleasa. Este disponibila si caracteristica de Greutate Minima;

Cantarire procentuala – afiseaza greutate probei masurate ca procent dintr-o greutate de referinta prestabilita;

Cantarire dinamica – permite cantarire unor probe instabile. Balanta face o medie a cantaririlor intr-o perioada de timp.

Totalizare – masoara suma cantaririlor mai multor probe. Suma totala poate depasi capacitatea balantei;

Numarare de piese – numara piese/probe cu greutate uniforma.

Verificarea cantaririi – compara greutatea unei probe cu limitele tinta fixate. Se poate alege intre Standard, greutate nominala sau procent nominal.

Formula – pentru realizarea de retete. Numarul de componente poate fi de la 2 la 50.

Determinare densitate – determina densitatea la solide sau lichide.

Mentinere display – mentine manual pe display ultima cea mai stabila sau cea mai mare valoare de cantarire.

Balantele sunt prevazute cu port USB frontal, usor accesibil, care permite preluarea datelor de la balanta pe un stick de memorie. Un al doilea port USB este localizat in spatele balantei pentru a o putea conecta la un PC. Optiunile de conectivitate ajuta la obtinerea necesitatilor de trasabilitate.

Functia de ceas in timp real asigura mentinerea timpului real, chiar si in timpul penelor de curent. Datele GLP care pot fi inregistrare sunt Numele probei, Numele proiectului si ID-ul balantei.

Prezinta o functie de “clonare” care permite salvarea setarilor utilizatorului si aplicatiile sale pe un stick de memorie USB care poate fi utilizat pentru a configura alte balante Adventurer.

Cand este folosita carcateristica de greutate minima, afisajul indica in mod clar ca proba curenta este sub limita inferioara definita de utilizator.

Usile carcasei de protectie pentru curenti de aer sunt construite din doua panouri de sticla, reducand astfel spatiul necesar pe masa de lucru, atunci cand sunt deschise usile. Intrarea este larga si permite vaselor mari sa fie plasate pe platanul de cantarire.

 

Model AX124 AX224 AX324
Model cu calibrare externa AX124/E AX224/E
Modele cu aprobare AX124M AX224M AX324M
Capacitate (g): 120 220 320
Precizie de citire (g): 0.0001
Interval de verificare e (g)La modelele cu marcaj M 0.001
Deviatie standard (g): ± 0.0001
Linearitate (g): ± 0.0002
TImp de stabilizare (sec) ≤ 3
Drift de sensibilitate (ppm/oC) 1.5
Greutate minima – tipic (g) 0.2 g
Greutate minima optimizat (g) 0.082 g
Unitati de masura: Gram, Milligram, Mesghal, Momme, Newton, Ounce, Pennyweight, Baht, Carat, Ounce Troy, Pound, Grain,

Hong Kong Tael, Singapore Tael, Taiwan Tael, Tical, Tola, 1 unitate setabila de utilizator

Unitati de masura la modelele cu marcaj M Mg, g, ct
Aplicatii Cantarire, cantarire procentuala, numarare de piese, verificarea cantaririi, cantarire dinamica, totalizare, determinare densitate, mentinere display, formula
Calibrare Toate modelele au calibrare externa. Modelele au cu calibrare interna AutoCal, cu exceptia modelelor AX … E
Domeniu tara La capacitate, prin substractie
Domeniu temperatura de operare: 10oC-30oC
Domeniu umiditate operare 15% – 80% la 30o fara condensare
Alimenatare 220-240 V AC, 50/60Hz
Afisaj: Complet color VGA, grafic, touch screen
Comunicare RS232, USB device, USB host
Marime display 109 mm (diagonal)
Dimensiuni (LxIxA) 354 x 340 x 230 mm
Dimensiune platan (cm): 9
Conditii de depozitare -10oC – 60oC la 10% – 90% umiditate relativa, fara condensare
Greutatea (kg): 6,9
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!