Categorii

ALPHA 2-4 LDplus

Descarca brosura
Producator

Liofilizatorul ALPHA 2-4 LDplus este un echipament de laborator potrivit pentru liofilizari de rutina; temperatura scazuta a condensatorului permite liofillizarea probelor care contin solventi organici (de ex. Alcooli). Capacitate de condensare 4 kg, temperatura -85oC.

 

Operatiile necesare pentru liofilizare:

– inghetarea produselor ( separat, intr-un freezer);

– sublimarea produselor la valori de temperatura definite de utilizator si valori limita ale presiunii;

– uscarea finala a produselor la valori de temperatura definite de utilizator si vid final inalt pentru indepartarea apei legate capilar sau molecular.

 

 

Sistemul de control LDplus (Lyo-Display-Plus)

Reprezinta o interfata usor de folosit pentru controlul proceselor de liofilizare, combinind functionalitate si operare facila:

  • Display grafic LC care arata cele mai importante date ale procesului (temperatura camerei de condensare, timpii procesului, vidul realizat);
  • Meniu in limbile engleza, franceza sau germana;
  • Control al vidului pentru optimizarea/reducerea timpilor procesului (valva electromagnetica de control al presiunii disponibila ca accesoriu);
  • Conversia temperaturii produsului si vidului conform curbei presiunii de vapori deasupra ghetii;
  • Interfata de comunicare RS232 disponibila ca accesoriu (de ex. pentru documentarea procesului cu software-ul LyoLog LL-1, accesoriu optional)

 

Acest echipament este potrivit pentru liofilizare in 12 sau 24 baloane cu fund rotund, sticle cu gat larg cu filtru, ampule sau pe 3 sau 5 rafturi neincalzite cu diametru de 265 mm sau 5 rafturi neincalzite cu diametru de 360 mm. Alternativ, se poate oferi si un dispozitiv de etanseizare cu 2 sau 4 rafturi neincalzite si diametru de 250 mm.

 

Pentru oferte detaliate, va rugam sa ne contactati.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!