Categorii

ALPHA 1-2LDplus

Descarca brosura
Producator

Liofilizatorul ALPHA 1-2 LDplus este un instrument performant de laborator si pre-productie pentru liofilizarea produselor solide sau lichide in ampule, vase de sticla, sticle cu plasma, fiole. Capacitate de condensare 2 kg, temperatura -55oC.

Operatiile necesare pentru liofilizare:

– inghetarea produselor ( separat, intr-un freezer);

– sublimarea produselor la valori de temperatura definite de utilizator si valori limita ale presiunii;

– uscarea finala a produselor la valori de temperatura definite de utilizator si vid final inalt pentru indepartarea apei legate capilar sau molecular.

Liofilizatorul Alpha 1-2 LDplus este potrivit pentru liofilizarea bacteriilor, virusurilor, plasmei, fractiilor serice, anticorpilor, serurilor, vaccinurilor si produselor farmaceutice precum cloramfenicol, streptomicina, vitamine, fermenti, precum si extracte de plante pentru teste biochimice.

 

Sistemul de control LDplus (Lyo-Display-Plus)

Reprezinta o interfata usor de folosit pentru controlul proceselor de liofilizare, combinind functionalitate si operare facila:

  • Display grafic LC care arata cele mai importante date ale procesului (temperatura camerei de condensare, timpii procesului, vidul realizat);
  • Meniu in limbile engleza, franceza sau germana;
  • Control al vidului pentru optimizarea/reducerea timpilor procesului (valva electromagnetica de control al presiunii disponibila ca accesoriu);
  • Conversia temperaturii produsului si vidului conform curbei presiunii de vapori deasupra ghetii;
  • Interfata de comunicare RS232 disponibila ca accesoriu (de ex. pentru documentarea procesului cu software-ul LyoLog LL-1, accesoriu optional)

 

Acest echipament este potrivit pentru liofilizare in 8 baloane cu fund rotund, sticle cu gat larg cu filtru, ampule sau pe 3 rafturi neincalzite. Alternativ, se poate oferi si un dispozitiv de etanseizare cu 2 rafturi neincalzite si diametru de 200 mm.

Pentru oferte detaliate, va rugam sa ne contactati.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!