Categorii

Noutati

g-lock este un sistem dezvoltat de producătorul de centrifuge german SIGMA, care permite schimbarea rotoarelor fără a fi nevoie de unelte sau butoane. Montarea și demontarea rotoarelor nu a fost niciodată mai ușoară. Rotorul este blocat pe poziție datorită forței centrifugale după pornirea centrifugei. Noul sistem g-lock este ideal pentru situațiile în care se lucrează […]

Mai mult

SIGMA a dezvoltat un nou rotor, creat pentru a fi util in special in laboratoarele clinice si medicale. Este vorba despre un rotor swing-out, disponibil cu diverse adaptoare pentru tuburi de diferite dimensiuni. Acest rotor permite chiar si folosirea in aceasta centrifuga de mici dimensiuni a unor tuburi cu volum de 100 ml cu capac.

Mai mult

Familia instrumentelor cu tehnologie TEMS™ de la Velp este acum mai mare. Sistemele de digestie DK20 si DK42/26 ofera si ele in acest moment performanta premium, cu atentie speciala acordata economiei de energie.

Mai mult

Microcentrifugele cu racire de la SIGMA, modele 1-14K si 1-16K sunt cu mai silentioase si ofera beneficiul suplimentar al economiei de energie.

Mai mult
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!