Categorii

PAL-Bx|SALT+5

Descarca brosura
Producator

Este primul instrument portabil hibrid care permite măsurarea concentrației de sare și valoare concentrație pe scală Brix. Prisma optică este folosită pentru determinarea de concentrație pe scala Brix datorită refracției luminii, iar electrodul de titan este utilizat pentru determinarea concentrației de sare pe principiul conductivității electrice.

Instrumentul este realizat din materiale durabile create pentru folosirea pe termen lung. Poate fi ușor folosit de oricine, oriunde.

Reactivi costisitori și greu de eliminat sunt necesari pentru metoda de titrare în laboratoarele de analiză. De asemenea, hidrometrele de sticlă trebuie manipulate cu atenție. Acum, cu un singur instrument care realizează măsurători de concetrație pe scală Brix și măsurători de concentrație de sare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reactivi sau sticlă deteriorată!

Când se utilizează pentru prima dată, este necesară o programare simplă cu 1 versiune nediluată și 2 versiuni diluate ale probei. După măsurarea Brix și sare a celor trei probe este creată automat scala utilizatorului din aceste valori. De atunci, proba respectivă poate fi aruncată pe unitate și măsurată fără nicio diluare!

Prezintă o tastă “inimă” prin apăsarea căreia se afișează indicele de reducere a sării (raportul dintre concentrația de sare și Brix).

Sunt echipate cu funcție de compensare a temperaturii, permițând astfel și măsurarea cu acuratețe a probelor cu temperatura înaltă.

Deoarece este rezistent la apă (IP65), poate fi clătit sub apă curentă după măsurare. Probele foarte vâscoase pot fi, de asemenea, clătite cu apă. Acest instrument poate rezista condițiilor dure din bucătărie sau de pe linia de producție.

Modelul PAL-Bx|SALT+5 nu numai că oferă mijloacele de măsurare a echilibrului dintre concentrație și conținutul de sare într-o singură unitate, factorul decisiv al gustului pentru toate alimentele, dar cu algoritmul propriu ATAGO, producătorul a eliminat și stresul care vine odată cu diluarea. Cu acest instrument nu mai este nevoie de diluarea probei înainte de măsuratoare.

La modelul PAL-Bx|SALT+5 pot fi înegistrate până la 5 scale de utilizator. Acestea permit probelor cu Brix mare, precum sosul de soia, să fie măsurate fără diluție.

Model PAL-BX|SALT+5
Cod 4922
Scale de măsură Brix

Concentrație de sare

Domeniu de măsură Brix: 0.00 – 90.0%
Rezoluție Brix: 0.1%

Concentrație de sare: 0.01%

Acuratețe Brix: ± 0.2%

Valoare afișată:± 0.05% (pt. concentrație de sare 0.00 – 0.99%)

Precizie relativă:± 5% (pt. concentrație de sare 1.00 – 9.99%)

Precizie relativă:± 10% (pt. concentrație de sare 10.00 – 15.00%)

 

Temperatura probei 10 – 100oC
Alimentare 2  baterii AAA
Clasă de protecție IP65
Dimensiuni și greutate 55x31x109 mm, 100 g

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!