Categorii

Incubatoare cu racire cu sistem Peltier seria IPP

Descarca brosura
Producator

Un singur sistem de incalzire si racire datorita tehnologiei Peltier. Datorita acestei tehnologii de racire cu element Peltier, incubatoarele din seria IPP nu doar contribuie la protectia climatului, dar reduc si costurile de operare cu pana la 90%, in comparatie cu tehnologia cu compresor.

Economisire spatiu si operare silentioasa datorita lipsei compresorului. Din moment ce incubatoarele IPP cu element Peltier opereaza fara vibratii, pot fi utilizate si in entomologie. Daca este necesara o umiditate definita, o alternativa ar fi camera climatica constanta HPP, ce detine de asemenea tehnologie Peltier.

Datorita sistemului de racire inchis cu element Peltier, nu exista schimb de aer cu cel din exterior. In interiorul camerei nu se formeaza condens in timpul procesului de racire, ci doar in exteriorul elementului de incalzire. Tehnologia Peltier este economica la temperaturi apropiate de cea a mediului ambiant, energia este solicitata numai in timpul incalzirii si racirii.

Astfel functiile de racire si incalzire sunt perfect corelate.

–          2 variante de controller: SingleDISPLAY (modele IPP) si TwinDISPLAY (modele IPPplus)

–          Domeniu de temperatura 0oC  (cel putin 20 grade Celsius sub temperatura ambientala) – +70oC;

–          8 modele de diferite capacitati – de la 30 la 750 litri

–          Usa dubla (usa interioara de sticla, usa exterioara din inox), pentru vizualizarea probelor fara modificarea temperaturii;

–          Ventilatoarele din componenta elementelor Peltier asigura transferul rapid de energie si distributia optima a temperaturii;

–          Carcasa si camera interioara sunt construite din inox de inalta calitate 1.4301, usor de curatit si intretinut, rezistent la coroziune;

–          Sunt prevazute cu un data logger integrat si software AtmoCONTROL;

–          Valorile de temperatura sunt masurate conform DIN 12880:2007-05;

–          Include certificat de calibrare emis de producator pentru 10oC si 37oC

Livrarea standard cuprinde:

–          rafturi interne – 1 buc la modelele 30 si 55 si 2 buc la modelele 110 – 750;

–          4 picioare la modelele 30 – 260;

–          Roti blocante la modelul 750.

Doua variante de controller pentru noile echipamente Memmert (generatia 2012)

SingleDISPLAY pentru aplicatii de rutina

Temperatura sau viteza ventilatorului la o valoare constanta sunt printre cerintele dvs? Daca nu aveti nevoie de programare a rampelor de temperatura sau a buclelor, daca veti nevoie doar sa uscati materiale si nu sunteti interesati de protectie la supratemperatura sau de sisteme complexe de alarma, atunci controllerul SingleDISPLAY este solutia pentru echipamentele dvs. Acest model de controller furnizeaza o precizie exceptionala, cu operare intuitiva plus protectie la supratemepratura, inclusiv alarma vizuala si acustica.

TwinDISPLAY pentru procese complexe

Datorita controlului intuitiv si a software-ului AtmoCONTROL, se pot programa usor si rapid, procese foarte complexe. Protectia multipla la supratemepratura, alarmele acustice si vizuale, precum si posibilitatea de a transmite automat mesaje de alarma la una sau mai multe adrese de email, permit utilizatorului sa aiba mai mult timp liber. Functia HeatBALANCE permite reglarea distributiei puterii de incalzire intre grupurile superioare si inferioare de incalzire, in functie de aplicatie.

Functia SetpointWAIT ofera garantia ca temporizarea procesului nu va incepe inainte ca temperatura sa atinga valoarea setata. Aceasta caracteristica poate fi folosita inclusiv cu senzorii Pt100 suplimentari, pozitionabili liber. In acest caz temporizarea procesului incepe cand este atinsa temperatura setata in toate punctele de masura. Anumite aplicatii standard necesita functia de contorl a ventilatorului si rate fixe de schimb de aer. Astfel, echipamentele cu TwinDisplay pot fi accesorizate optional cu un sistem de monitorizare a vitezei ventilatorului.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!