Categorii

Etuve de vid cu racire model VOcool

Descarca brosura
Producator

Datorita uscarii prin vid la temperatura scazuta, substantele instabile pot fi uscate la temperaturi moderate, peste zero, fara a afecta prea mult structura celulei. Memmert este primul producator din lume ce a creat etuva de vid cu racire VOcool pentru aplicatii in laborator.

Datorita uscarii cu vid la temperaturi scazute, bacteriile si culturile din industria farmaceutica si alimentara pot fi uscate cu blandete. Suplimentar, VOcool ofera posibilitatea simularii unor scenarii de transport si stocare controlate prin program, determinand astfel comportamentul ingredientelor active la diferite presiuni si conditii de temperatura.

Unitatea de racire Peltier, compacta si extrem de precisa garanteaza o distributie a temperaturii pe suprafata cu o deviatie maxima de ± 1 K, pe intregul domeniu de temperatura. Memmert este singurul producator din lume ce ofera control digital al presiunii. Programarea rampei de temperatura si vid (cicluri) impreuna cu incalzirea/racirea rafturilor incalzite permit realizarea de procese rapide si anuleaza umiditatea reziduala.

Interiorul tuturor etuvelor de vid Memmert poate fi ventilat in cicluri pentru a elimina umiditatea mai rapid cu aerul exhaustat. Datorita programarii rampei de temperatura si ciclurilor de vid, procesul de uscare este optimizat si timpul necesar de uscare este redus considerabil, in comparatie cu etuvele conventionale de uscare cu vid.

Pana la 40 de rampe cu diferite valori setate pentru temperatura si vid, pot fi direct programate pe unitate sau via Memorycard. La utilizarea software-ului Celsius, numarul rampelor este nelimitat.

Software standard „Celsius”

Dimensiuni: 49/101 litri

+5°C…+90°C

10 mbar…1100 mbar

Echipament standard:

–         Interior: otel inoxidabil, mat. 1.4404 (ASTM 316L), sudat ermetic, suporturi detasabile pe laterala pentru curatare, incl. bara ghidaj pentru raftul incalzit, suport in partea superioara pentru a evita turbulentele.

–          Intern: raft incalzit, aluminiu, material eloxat 3.3547 (ASTM B209)

–         Carcasa: Otel inoxidabil, otel placat cu zinc, panou operare din otel inoxidabil – sticla cu display multifunctional si modul inregistrare, usa de siguranta cu sticla interna antiglont si ecran exterior protejat.

–          Instalare: 4 picioare

–          Conexiune: cablu principal

–          Interfete: interfata imprimanta, USB, optional Ethernet

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!