Categorii

Balante analitice seria Explorer

Descarca brosura
Producator

Balantele din aceasta serie furnizeaza rezultate precise in cateva secunde, imbunatatind eficacitatea si productivitatea operatorului, cu un timp de stabilizare cu 50% mai rapid. Au o linearitate optimizata, care impreuna cu specificatile de repetabilitate furnizeaza rezultate repetitive si precise. Balantele sunt prevazute cu un sistem de filtrare a vibratiilor superior care furnizeaza stabilitate in conditii de mediu instabile.

Afisaj color VGA cu rezolutie inalta si imagini pentru o navigare simpla prin meniu;

Touch screen rezistiv cu raspuns rapid;

14 aplicatii incorporate cu posibilitate de modificare pentru a indeplini nevoile variate ale utilizatorilor din laborator sau industriali;

Posibilitate de afisare a greutatii minime cu alarma vizuala;

Tastatura Qwerty si numerica pentru introducerea rapida a datelor GLP si GMP si a altor date de aplicatie;

Carcasa de protectie pentru curenti de aer cu acces amplu si vizibilitate la camera de cantarire, prevazuta cu sticla cu proprietati antistatice. Panourile de sticla laterale gliseaza pe rulmentii situati la partea superioara;

Balanta prezinta doi senzori “touchless” pe baza si doi senzori pe display care pot fi setati individual pentru realizarea unor operatii fara atingerea instrumentului (tiparire, realizarea tarei, calibrare sau alte functii selectabile). Avantaje: imbunatateste eficienta cantaririi, elimina transferul de urme de proba, minimizeaza contaminarea.

Sistemul de calibrare interna AutoCal™ asigura performanta si realizeaza zilnic calibrarea automata a a balantei;

Constructie modulara – balanta este astfel conceputa, incat modulul cu afisajul color poate fi separat de incinta de cantarire.

Aplicatii: Cantarire, cantarire procentuala, numarare de piese, verificarea cantaririi, cantarire dinamica, umplere, totalizare, cantarire diferentiala, determinare densitate, mentinere peak, cost, ajustare pipete, statistica (SQC);

Balantele Explorer permit utilizatorilor sa fie alocati in 1 din cele 4  grupuri preexistente cu diferite niveluri de acces: se creaza peste 110 conturi cu protectie cu parola configurabila.

Alte caracteristici: indicator pentru cantarire sub greutate, ceas in timp real cu date GLP/GMP, alarma acustica de stabilitate, tiparire pentru SQC si ajustare de pipete.

Sistemul de software al balantelor EXPLORER permite  inregistrarea modificarilor in setarile balantei, in calibrare si in rezultatele tiparite, datele de acces ale utilizatorilor, campuri GMP/GLP, iar aceste inregistrari se pot transfera ca fisier PDF si salvate pe un stick USB. Se pot memora pana la 5000 de evenimente.

Este prevazut un test de repetabilitate integrat care include un ghid pentru determinarea greutatii minime si un mod de aplicatie Fill Weight Variation.

Sunt disponibile modele cu capacitati intre 120 g si 320 g.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!