Categorii

microSC

Descarca brosura
Producator

µSC reprezinta cel mai nou microcalorimetru Setaram ce beneficiaza de tehnologia senzorului 3D cu calibrare directa (prin efectul Joule). Senzitivitatea acestui aparat nu poate fi egalata de niciun alt echipament nici in lucrul izoterm nici in lucrul in scanare, si in plus, este dotat cu capacitatea de a analiza mai multe probe simultan fara risc de contaminare a senzorilor independenti. 

Caracteristici:

–           Domeniu extins de temperatura (de la -40°C la 200°C); racire cu termostat cu 2 elemente Peltier ce inconjoara proba pe toata suprafata acesteia.

–           Doua locasuri de masura pentru proba, fara risc de contaminare reciproca sau interferenta a senzorilor si celule de lucru usor de detasat si curatat.

–           Limita de detectie foarte scazuta si sensibilitate crescuta faciliteaza studiul tranzitiilor si a comportarii probelor la izoterme de lunga durata (critic pentru evaluarea stabilitatii pe termen lung si a reactivitatii probei)

–           Fiecare proba beneficiaza de propria ei referinta astfel incat sa nu existe riscul de interferenta sau contaminare reciproca.

–           microSC detecteaza toate evenimentele de interes ale proteinelor, stabilitati pe termen lung si interactiuni ale produselor alimentare.

–           Abilitatea Calvet de a pune in evidenta toata caldura implicata in eveniment permite utilizarea de celule de lucru diferite, pentru aplicatii diferite (inclusiv Cp, mixare si presiune)

–           Operare usoara: Software CALISTO, intuitiv si suficient de puternic pentru realizarea tuturor experimentelor si procesarea datelor.

Aplicatii

Domeniul de temperatura generos  (de la -40°C la 200°C) permite abordarea unei game mari de aplicatii, in special:

  • Farmaceutice:
  • cristalizare, faza amorfa a excipientilor;
  • Puritate, polimorfism, compatibilitate excipient – API.
  • Explozibili:
  • Activitatea termica a propergolilor
  • Alimente si biosisteme:
  • Gradul de gelatinizare a amidonului;
  • Denaturarea proteinelor;
  • Timpul de inducere a oxidarii la lipide (stabilitate termica in oxidare);
  • Reactia Maillard a polizaharidelor, interactiuni ale proteinelor
  • Tranzitii de faza. 

Tipuri de celule

Celule inchise pentru analiza probelor brute solide sau lichide.

Aceste celule sunt inchise ermetic si sunt rezistente la presiuni interne de pana la 20 bar.

Celulele de amestecare sunt utilizate pentru studierea reactiilor dintre o pulbere si un lichid.

Celula cuprinde 2 camere separate pentru proba. Probele sunt aduse in contact si amestecate prin utilizarea tijei, capatul acesteia asigura agitarea eficace a amestecului. Celula este ideala pentru studierea reactiilor enzimatice, umectare si amestecare.

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!