Categorii

  Noutati

  O zi de seminar dedicata CHIMIEI IN FLUX

  ANALITIC LABORATORY reia seria de seminarii dedicate Chimiei in Flux. De aceasta data evenimentul este organizat la Cluj-Napoca, in data de 24 Mai 2017, la ITIM Cluj, Sala de Conferinte, intre 10.00 si 16.00. Va asteptam!

  Mai mult

  TEHNICI SI INSTRUMENTATIE DE ANALIZA TERMICA SI CALORIMETRIE

  Va asteptam la Facultatea de Farmacie din Iasi, in data de 26 mai 2016 la un seminar cu tema “TEHNICI SI INSTRUMENTATIE DE ANALIZA TERMICA SI CALORIMETRIE PENTRU CARACTERIZAREA PROBELOR DE INTERES IN FARMACEUTICA SI MEDICINA”

  Mai mult

  SEMINAR ANALIZA TERMICA SI CALORIMETRIE

  ANALITIC LABORATORY organizeaza un seminar gratuit de analiza termica si calorimetrie, in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, in data de 24 mai 2016.

  Mai mult

  WORKSHOP MICROFLUIDICA

  Va asteptam la un Workshop de Microfluidica in data de 20 aprilie 2016, la Targoviste, organizat impreuna cu DOLOMITE.

  Mai mult

  O zi de seminar – CHIMIE IN FLUX

  ANALITIC LABORATORY si SYRISS reiau sesiunea de seminarii dedicate chimiei in flux. O prima intalnire va avea loc pe 19 aprilie 2016.

  Mai mult

  WORKSHOP DEDICAT CHIMIEI IN FLUX

  ANALITIC LABORATORY si SYRISS au organizat in data de 13.10.2015 un workshop dedicat chimiei in flux, la Universitatea Politehnica din Timisoara.

  Mai mult

  WORKSHOP “TEHNICI INOVATOARE PENTRU PASI REVOLUTIONARI IN CHIMIE”

  ANALITIC LABORATORY a organizat in data de 21 noiembrie 2014, ora 10.00 la workshop-ul cu tema “TEHNICI INOVATOARE PENTRU PASI REVOLUTIONARI IN CHIMIE”

  Mai mult