Categorii

DSC 131 evo

Descarca brosura
Producator

DSC 131 evo este utilizat pentru: testare, QC si laboratoare academice de analiza termica.

Acest aparat este robust, de mare performanta si usor de utilizat, impreuna cu software-ul CALISTO, implicand costuri reduse de operare. 

Caracteristici: 

–       Robustete: DSC131 evo utilizeaza un senzor robust, ce poate fi schimbat de catre utilizator in mai putin de 30 minute, daca este necesar. Nici un alt aparat DSC nu ofera aceasta flexibilitate.

–       Usor de operat: software CALISTO, intuitiv si suficient de puternic pentru realizarea experimentelor si procesarea datelor.

–       Flexibil si puternic: de la -170°C la 700°C, cu incalzire si racire rapida.

–       Domeniu extins de creuzete: in plus fata de creuzetele standard de 30 µl, pot fi utilizate creuzete cu o capacitate de 100 µl, pentru analiza probelor eterogene si pentru optimizarea masurarilor Cp (capacitate calorica).

–       Creuzete pentru presiune ridicata: Aceste creuzete permit o rezistenta la valori ridicate ale presiunii neegalata pe piata (pana la 500 bar/7250 psi, 600°C) in timp ce senzorul DSC ramane la presiunea atmosferica.

Sisteme de racire la valori de temperatura sub cea ambientala 

2 sisteme de racire sunt disponibile:

–       Accesoriu de racire cu azot lichid (LN2)

LN2 este operat manual. Temperatura de operare este cuprinsa intre -170…500°C si reprezinta o solutie robusta si eficienta de control al temperaturilor scazute.

–       Dispozitiv de racire cu criotermostat pentru domenii intermediare de temperatura: 

-70°C…+200°C sub flux de Heliu

-50°C…+400°C sub flux de Argon, Azot sau aer uscat.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!