Categorii

WHT 3 ME

Descarca brosura

Sistemul automat de testare tablete este creat sa masoare automat cei patru parametri de interes: greutate, grosime, diametru (sau lungime) si duritate pentru tablete de forma rotunda sau de orice alta forma. Este in conformitate cu farmacopeea europeana EP <2.9.8> si cea americana USP <1217>.

Sistemul unic FLAP de pozitionare a probei corecteaza pozitia probei pentru o lungime corecta si pentru testarea duritatii.

WHT 3 ME nu necesita utilizarea unei alte piese de schimb, reducand astfel timpul de pornire, dar si numarul de probe necesare pentru a completa un lot de testare.

Pana la 250 de probe pot fi testate intr-un singur proces. Utilizand WHT 3ME fara o magazie de alimentare, puteti incarca manual 20 tablete in carusel, pentru o testare rapida. Puteti oricand reincarca caruselul cu tablete suplimentare daca este specificat in SOP.

Carcasa din otel inoxidabil include o celula de balanca analitica Mettler si Display-ul sau. Un instrument de masura electronic linear pentru testarea grosimii si un port de testare combinat pentru testarea diametrului si duritatii. Probele sunt mutate in interiorul sistemului prin intermediul caruselului, ce detine 24 segmente actionate de catre motor.

Pentru o pozitionare corecta a probelor ce nu sunt perfect rotunde, este utilizat sistemul FLAP. Pentru testarea duritatii, este utilizata celula de incarcare electronica. Rata de crestere pentru forta sau viteza, este reglata pas cu pas si intre cele doua moduri selectabile. Viteza de transport a magaziei de tablete este ajustabila.

Dispozitivele electronice controlate prin intermediul microprocesorului incorporat, actioneaza sistemul. Includ porturi de conectare pentru dispozitivul de masura linear, celula de incarcare si toate motoarele, interfata RS0232 si alimentarea.

Pachetul software WHT-32 (Standard Non-CFR) ofera control si include: procesarea datelor rezultate, afisare rezultate, calcule statistice pentru fiecare proces, calcul statistic al loturilor, introducerea metodei de testare, calibrarea si validarea programului, protectie prin parolare CFR compliant, minim 8 nivele, control al datei de expirare, securizat modul de editare si inregistrare date, setare parametri, program de calibrare, instalare user, transfer date, etc. Statistica tolerantei probei este bazata pe data Nominala (Target) sau Valoarea Medie. Toate rezultatele pot fi documentate si reportate ca afisaj grafic sau ca tabel cu rezultate statistice pentru ambele teste individuale si compararea loturilor. Pachetul software trebuie instalat pe un PC cu Windows 00/XP sau Versiunea NT 4.0 D/GB/US. Este necesara o imprimanta.

Date tehnice:

Nr de statii de testare 4
Modul de manipulare a probelor Semi-automat
Viteza de testare 10 – 15 / min (depinde de duritatea probei)
Domeniu de testare a greutatii 0.0001 – 50.000 gr
Prezicie 0.1 mg
Domeniu de testare a grosimii 2.00 – 15.00 mm
Precizie Mai mare de 0.02
Diametru 2.00 – 30.00
Precizie Mai mare de 0.02 mm
Duritate 2.0 – aprox. 330 N – optiune 550N disponibila
Precizie Mai mare de 1 N
Unitati de masura Grosime si diametru selectabil atat in mm sau inch, duritate selectabila in N sau kilopond (kp) sau Strong Cobb (Sc).
Forta Reglabila pentru cresterea lineara a fortei sau cresterea lineara a vitezei
Domeniu 5 – 50 mm/minut sau 5 – 50 N/sec
Numar de teste anterioare statisticii 250
Procedura de calibrare Necesita blocuri de referinta de 1 – 20 mm, 50 g si 10 kg PTB – CAL greutati de calibrare certificate
Controlul clapei Viteza de reglare in pasi pentru clapa – deschiderea unghiului este reglabila in pasi
Validare PT-MT2 tableta magnetica de 50 – 85 si 130 N – Blocuri de referinta de 1 – 20 mm, Greutate de referinta 50 g
Interfata Port RS-232
Carcasa instrumentului Inox in conformitate cu cerintele GLP

 Include CD cu program, manual de instructiuni si disc de inregistrare (documentatia IQ si OQ nu este inclusa in livrarea standard).

WHT 3 ME poate opera o Multi-Magazie de alimentare WHT SM, ce poate fi adaugata oricand si poate testa pana la 10 loturi diferite de tablete.  Intregul sistem este controlat prin CFR Compliant WHT32, ce trebuie sa fie instalat pe PC. PC-ul este conectat prin RS-232 la WHT 3ME. Software-ul permite introducerea metodelor de testare, inclusiv procedurile de procesare a probei, pentru o operare corecta, rata de crestere a fortei sau vitezei pentru testarea duritatii, datele sunt colectate de la fiecare port de testare, sunt realizate calcule statistice si sunt printate diverse diagrame. Software-ul WHT32 ofera de asemenea o versiune updatata pentru un fisier de dezvoltare metode CFR Compliant si Statistici selectabile de comparare loturi.

Magazie de alimentare automat WHT-SM

Se pot testa pana la 10 produse diferite sau loturi, utilizand magazia de alimentare WHT-SM, ce este controlata de catre instrumentul WHT-ME. De indata ce toti parametrii de testare au fost setati, seriile de teste pot incepe. Operati cu o viteza de 10 – 15 probe/min. (in functie de duritatea probei). La aparitia probei, sistemul de detectare senzorial incepe procedura de testare. Probele neutilizate sunt respinse si transferate in colectorul separat, ce trebuie conectat la WHT-1ME sau WHT-1ME, incl. 10 recipiente pt probe, fiecare sa poata cuprinde aproximativ 100 probe, un recipient din Plexiglas pentru probele ce nu sunt utilizate si doua dispozitive de anti-vibratii controlate prin senzor, colector pentru praf incorporat, viteza vibratiei ajustabile automat pentru un transport optimizat, interfata pentru conectarea la WHT1ME/2ME.

Magazie automata pentru un singur lot WHT-SM1

WHT-SM1 este utilizat daca probele sunt colectate direct dintr-un instrument de tabletare. La aparitia probei, sistemul de detectare senzorial incepe automat procedura de testare. Probele neutilizate sunt transferate intr-un colector separat. WHT-SM1 poate fi conectat la un WHT-1ME sau WHT-2ME. Include un recipient din inox pentru alimentarea cu probe, 2 dispozitive anti-vibratii controlate prin senzor, viteza vibratie ajustabila automat pentru optimizarea transportului, interfata pentru conectarea la WHT1ME/2ME.

–          viteza vibratiei reglabila in etapte pentru a se potrivi probelor, de orice greutate sau dimensiuni

–          display LED cu afisare a setarilor curente

–          mod de operare manual pentru curatare si intretinere

–          interfata RS 232 pentru conectarea la WHT ME

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!