Categorii

HOTE SI CENTRIFUGE LA PRETURI PROMOTIONALE

Producator

Produsele a doi producatori de top le gasiti acum la preturi exceptionale.

Compania germana SIGMA ZENTRIFUGEN ofera solutii excelente de separare prin centrifugare a componentelor unei solutii, fiind un producator de top de centrifuge de laborator. Produsele SIGMA sunt recunsocute pentru performanta si robustetea lor, precum si pentru gradul inalt de siguranta in utilizare.  De la microcentrifuge pana la centrifugele de podea folosite in centrele de transfuzie sanguina, cu sau fara racire/incalzire, centrifugele SIGMA sunt recunoscute si pentru silentiozitatea lor.

Puteti alege dintr-o gama larga de produse, la un pret special, cu 10 % discount, pentru comenzi pana la 30 august 2020.

 

FASTER este un producator de top de echipamente de laborator, recunoscut pentru produsele sale care respecta standardele internationale si realizate din materiale de inalta calitate in conformitate cu cerintele foarte stricte din domeniu. Gama de produse cuprinde hote cu flux laminar vertical sau orizontal, hote de siguranta biologica, hote pentru manipularea substantelor citotoxice, nise chimice, izolatoare pentru lucrul in conditii de biosecuritate in laboratoare de tip BSL 3 .

Pana la 30 august 2020, beneficiati de un pret cu 10% discount la produsele FASTER.

Echipamentele celor doi producatori isi gasesc utilitate  in laboratoare de biologie moleculara (PCR), in spitale, in laboratoare de diagnostic, biotehnologie, in laboratoare de testare microbiologica.

MAI MULT, PENTRU PACHETE COMPUSE DIN ORICARE HOTA SI ORICARE CENTRIFUGA VA PUTEM ACORDA UN DISCOUNT DE 15%, IN CONDITIILE PLASARII COMENZII PANA LA 30 AUGUST 2020.

Pentru detalii suplimentare, asteptam sa ne contactati.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!