Categorii

CooRe – Aparat masurare CO2 si Brix in bauturi

Descarca brosura
Producator

CooRe este un instrument de monitorizare a dioxidului de carbon si concentratiei (Brix)  din bauturi carbogazoase.

In mod traditional, cantitatea de dioxid de carbon dizolvat este masurata folosind o metoda care presupune agitarea manuala a unui container perforat care este montat pe un cadru de metal. Aceasta metoda presupune un efort consistent din partea utilizatorului. CooRe a fost creat pentru a simplifica aceasta metoda pe cat de mult posibil.

CooRe este instrumentul care face atat perforarea recipientului cu proba cat si masurarea CO2 dizolvat si a concentratiei in grade Brix.

Instrumentul poate fi alimentat la curent alternativ sau cu baterii, ceea ce il face portabil. Poate fi mutat oriunde pentru a face masuratorile. Greutatea lui este de 12 kg.

CooRe poate perfora cutii de metal si recipiente de sticla sau platic (PET) cu diametru intre 20 si 130 mm si inaltime 35-130 mm si volum mai mare de 100 ml. Pentru analiza instrumnetul are nevoie de 100 ml proba.  Inluzand timpul pentru asezarea vasului cu proba, instrumentul are nevoie de 1 minut si jumatate pentru a face masuratoarea. Utilizând datele preexistente și cele curente obținute de “CooRe”, se poate crea o curbă de calibrare și se poate programa un coeficient. Valorile de măsurare se calculează automat pe baza datelor anterioare, ceea ce înseamnă că nu sunt pierdute date stocate.

Specificatii tehnice:

Scale de masura Brix (compensare automata cu temperatura)

Concentratie CO2 (compensare automata cu temperatura)

Presiune

Temperatura

Sistem de masura Brix: metoda refractiei

Concentratie CO2: conversie din presiune

Presiune: pe baza agitarii probei

Domeniu de masura / rezolutie de afisare Brix : 0.00 – 20.00 % / 0.01%

Concentratie CO2

: 0.000 – 12.000 vol. / 0.001 vol

: 0.000 – 24.000 ×10-6 kg/cm3 / 0.001×10-6 kg/cm3

: 0.000 – 24.000 g/L / 0.001 g/L

Presiune

: 0.00 – 10.00 bar / 0.01 bar

: 10 – 10000 mbar / 10 mbar

: 0.000 – 145.000 psi / 0.001psi

: 0.000 – 1.000 MPa / 0.001MPa

: 0 – 1000 kPa / 1 kPa

Temperatura

: 0.0 – 30.0 ℃ / 0.1oC

: 32.0 – 86.0 °F / 0.1oF

: 273 – 303 K / 1K

Acuratete de masura Brix (valoare absoluta): ± 0,05%

Presiune: ± 1.0 % (la F.S. 20oC)

Temperatura : ± 1oC

Domensiu compensare temperatura Brix: 5.0 – 30.0oC

CO2: 0 – 25oC

Volum de proba 100 ml (volumul camerei de presiune: 20 ml)
Timp de masura Aprox 60 secunde
Senzor presiune CO2 Pompa cu diafragma, manometru de presiune
Sursa lumina refractometru LED
Senzor temperatura Senzor Pt (cate unul pentru fiecare camera de masurare: refractie si presiune)
Agitare Magnetica
Display Ecracn tactil cu retroiluminare LCD 5.7 inch
Istoric date afisate Numar

Data si ora masuratoare

Scala

Brix

Temperatura la masurarea Brix

Concentratie CO2

Temperatura ma masurarea CO2

Presiune

Temperatura la masurarea presiunii

Iesire Stick USB
Rezistenta presiune Camera de masurare presiune: 1MPa

Prisma refractometrului: 1MPa

Conditii de operare Temperatura 0-40oC

Umiditate 30-80%

Dimensiuni Aprox 40.5(L) x 45(H)  x 21.5(A) cm / 12 kg

Se poate livra si in configuratie pentru sticle de maxim 3L.

Pentru bauturile care contin pulpa de fruct, exista posibilitatea accesorizarii cu un unitate de filtrare, pentru a indeparta pulpa inaintea masuratorilor.

 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!